Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Rhedenaar (39) bedreigt vrouw (38)

Publicatiedatum: 5-7-2006 9:28:50

Rheden - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een
39-jarige Rhedenaar in zijn woonplaats aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn 38-jarige vrouw bedreigd en geduwd te hebben. Omstreeks
01:15 uur belde de vrouw de meldkamer van de politie dat haar man door het lint aan het gaan was. Toen agenten ter plaatse kwamen, troffen zij de 39-jarige man in de tuin van het huis aan. De man was niet aanspreekbaar voor de agenten, leek onder invloed van alcohol te zijn en gedroeg zich agressief in de richting van de politie. De Rhedenaar werd daarop aangehouden en geboeid. De man en vrouw zouden een discussie hebben gehad, waarna de Rhedenaar het interieur van de woning begon te vernielen. Ook zou hij zijn vrouw een duw hebben gegeven. Buiten zou de man de voordeur van de woning hebben ingetrapt. De 38-jarige vrouw voelde zich bedreigd en belde de politie. De Rhedenaar is meegenomen naar het politiebureau en voor nader onderzoek ingesloten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden

026 352 4606

---

Arnhemse (17) aangehouden op verdenking van winkeldiefstal
Publicatiedatum: 5-7-2006 9:27:20

Arnhem - De politie van Arnhem Veluwezoom heeft dinsdagmiddag een
17-jarige Arnhemse aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De Arnhemse wordt ervan verdacht goederen in een drogisterij in het centrum van Arnhem gestolen te hebben. Omstreeks 15:00 uur kreeg de politie de melding van de winkeldiefstal waarna de Arnhemse over kon worden gedragen aan de politieagenten. De Arnhemse is meegenomen naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen haar is opgemaakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden

026 352 4606