Gemeente Capelle a/d IJssel

Onderzoek naar informatiebehoefte over veiligheidsrisicos

Hoe willen Rijnmondbewoners geïnformeerd worden over veiligheidsrisico's in hun omgeving? Waarover willen ze dan informatie krijgen? Dit zijn de centrale vragen in het onderzoek dat de DCMR Milieudienst Rijnmond en de Regionale Hulpverleningsdienst Rotterdam/Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond momenteel laat uitvoeren in de regio Rijnmond door onderzoeksbureau B&A.

In totaal is naar 4.000 adressen een brief met een vragenlijst gestuurd. In september worden de resultaten van het onderzoek bekend. Hierover kunt u dan lezen op de gemeentelijke voorlichtingspagina en op deze gemeentesite.

Heeft u een vragenlijst ontvangen, maar nog niet ingevuld? Doet u dit dan alsnog. Hoe meer mensen deze vragenlijst invullen, hoe beter de informatie op uw wensen kan worden afgestemd. De ingevulde vragenlijsten worden vertrouwelijk en anoniem behandeld.

Met vragen over het onderzoek kunt u terecht bij het gemeentelijke Informatiecentrum of Adviesbureau B&A, e-mail naar veldwerk@bagroep.nl. Graag als onderwerp vermelden: 'Risicocommunicatie Rijnmond' en uw naam vermelden.