BedrijfsautoRAI

Zeer lage onderhoudskosten voor nieuwe Fiat Ducato

(7/5/2006)
Fiat Financial Solutions introduceerde onlangs onder de noemer âFiat Vast en Zekerâ messcherpe Reparatie- en Onderhoudscontracten (inclusief Banden) voor het volledige Fiat, Fiat LCV en Lancia gamma. Zowel de particuliere als de zakelijke klant (eindgebruiker) kan een dergelijk ROB-contract volgens de âFiat Vast en Zekerâ formule afsluiten. De nieuwe Fiat Ducato mag zich met een maandtermijn van slechts Euro 47,50 oftewel slechts 2,85 eurocent per kilometer (*), qua ROB al direct één van de goedkoopste in zijn klasse noemen. Met een Reparatie- en Onderhoudscontract kan de klant tegen een vaste lage kilometerkostprijs het onderhoud, eventuele reparaties en het vervangen van banden (als gevolg van normale slijtage) afdekken. Ook heeft de klant gedurende de contractperiode recht op 24-uur hulpverlening in binnen- en buitenland (via ANWB).

Voor een vast bedrag per maand hoeft de klant zich dus geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Slechts één factuur per maand, ook indien het om meerdere autoâs gaat, zorgt voor een eenvoudige en overzichtelijke administratie.

Met een Reparatie en Onderhoudscontract op zak, kan de Fiat Ducato-berijder bij alle Fiat LCV-dealers in Nederland terecht. De voordelen van Fiat Vast en Zeker op een rij:

- Vast, laag maandtermijn

- Gemakkelijk te budgetteren

- Geen risicoâs op grote, onverwachte kosten
- One-stop-shopping; onderhoud/reparaties worden uitgevoerd door Fiat LCV-dealer


*Genoemde bedragen zijn excl. BTW en gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 20.000 km/jaar. Geldt voor een Fiat Ducato 30 2.2 JTD. Uiteraard zijn er ook andere versies, looptijden en kilométrages mogelijk. Vraag naar de exacte voorwaarden van het ROB-contract bij de Fiat LCV-dealer. Zie ook de speciale website www.vastenzekerfiat.nl