Politieberichten Binnensticht, 10.50 uur

Utrecht, 05-07-2006

Ongeval bromfietser

DE BILT Dinsdag 4 juli rond 16.40 uur is een 21-jarige bromfietsbestuurder uit Utrecht ernstig gewond geraakt. Het eenzijdige ongeval vond plaats aan de Prof. Dr. P.J. Crutzenlaan. De man is met ernstige verwondingen aan zijn hoofd met een traumahelikopter overgebracht naar het UMC ziekenhuis in Utrecht. De man is door nog onbekende reden ten val gekomen.

De Utrechter droeg tijdens het ongeval geen helm, die had hij in zijn hand.

Winkeldieven aangehouden

ZEIST Dinsdag 4 juli heeft de politie twee dames aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

Rond 14.30 uur werd een inwoonsters van Zeist (22 jaar) aangehouden nadat zij een winkel aan de 1e Hogeweg wilden verlaten met goederen zonder te betalen. Later die middag, eveneens aan de 1e Hogeweg rond 17.50 uur, nam een 25-jarige inwoonster van Utrecht goederen meer zonder af te rekenen. Ook zij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Proces-verbaal wordt opgemaakt. Tijdelijk gewijzigde openingstijden servicepunt politie

MAARTENSDIJK - In de vakantieperiode van maandag 10 juli tot en met vrijdag 18 augustus gelden er voor het servicepunt van de gemeente in Maartensdijk gewijzigde openingstijden. Het spreekuur van de politie in het servicepunt vervalt op de donderdag. In deze periode is er alleen een spreekuur op de maandagavond van 18.00 uur tot 19.00 uur. Na 18 augustus zal er weer ook op maandag een spreekuur zijn.

Inwoners kunnen in deze periode uiteraard ook bij de politie in De Bilt terecht. Het bureau aan de Hessenweg is geopend op maandag t/m donderdag van 09.00 - 16.30 uur en op vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur.het bureau in Zeist (Utrechtseweg 141) is 24 uur per dag geopend voor publiek.

Bij spoedeisende en levensbedreigende situaties, maar ook bij heterdaad meldingen van misdrijven of verdachte situaties, belt u het alarmnummer 112. De politie is dan binnen 10 minuten aanwezig. Geen spoed, wel politie nodig? In dit geval kan men de politie bellen via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).