Gemeente Wijk bij Duurstede

Basisschool De Opstap pakt de binnenstad aan!

Groep 5 en een aantal leerlingen uit groep 4 van basisschool de Opstap hebben donderdag 29 juni jl. meegedaan aan de veegactie "Samen voor een schoner(e) Wijk".
De Opstap_small.JPG

De actie
Iedere maand gaat burgemeester Guus Swillens samen met de mannen van de buitendienst en vrijwilligers de wijken in om die schoon te maken. Dit keer hebben de leerlingen van De Opstap meegeholpen. Al vegend en vuil opprikkend liepen zij door de binnenstad. Diezelfde middag werd de wijk De Engk aangepakt. Doel van deze actie is om de inwoners bewust te maken van het zwerfafval op straat. Ook dit keer waren er weinig vrijwilligers aanwezig. Diegenen die wel hebben meegeholpen, worden hartstikke bedankt!

Meer informatie
In verband met de zomervakantie vindt de volgende actie plaats in augustus. Heeft u dan zin om mee te helpen? U bent van harte welkom! Meer informatie volgt op deze gemeentepagina. Voor een foto-impressie: kijk op de website www.wijkbijduurstede.nl onder Actueel/nieuws.

luisteren_small.JPG

Aan de slag_small.JPG

Aan het werk_small.JPG

Aan het werk _2_small.JPG

Aan het werk_8_small.JPG

Aan het werk_3._smallJPG.jpg

Link, Klik hier om een pagina terug te gaan Link, klik hier om dit artikel te mailen Link, Klik hier om dit artikel af te drukken

spacer
info@wijkbijduurstede.nl
tel : 0343 595595
fax: 0343 595599
spacer Bezoek adres:
Karel de Grotestraat 30 spacer Post adres:
Postbus 83
3960 BB
spacer