MediaPlaza


Na het succes van het seminar op 18 jl. organiseren we een drietal indepth workshops waarin we dieper op de materie in zullen gaan en echt de laatste kneepjes van het vak overbrengen.

Deze drie praktische workshops worden gegeven door wereldwijd bekende en succesvolle masters en bloggers uit het vakgebied. Lane Becker, New Ventures en Adaptive Path, Michel Frackers, oprichter Planet, Mike Parsons, Tribal DDB, Gerry McGovern. Wilt u alles weten over de laatste technologie en de de nieuwe generatie websites en bent u marketing, ebusiness manager dan mag u dit niet missen.

Tijdens iedere workshops geeft een expert op het vakgebied een laatste update vervolgens wordt de materie getoetst door middel van praktijkcases. De workshop serie bestaat uit een tweetal sessies (15.30 uur - 19.30 uur uur) die zijn gericht op de vertaalslag van (klantcontact) strategie naar de website. Als deelnemer krijgen je inzicht in de elementen die ondernemingen online succesvol maken en hoe je die in je eigen bedrijf kunnen toepassen. Iedere sessie wordt gestart met een plenaire inleiding door een 'master' c.q expert, autoriteit op het betreffende onderwerp. De master zet de kaders voor het betreffende onderwerp en de invulling van het programma. Onder leiding van een ervaren moderator wordt daarna in kleine werkgroepen de materie verder uitgediept. Het creatief toepassen van de theorie in de praktijk staat voorop en is de bagage die meegegeven wordt aan alle deelnemers.

De derde sessie duurt anderhalve dag en daarin wordt de materie getoetst en wordt er gezamenlijk te gewerkt aan business cases.

Alledrie de workshops worden gemodereerd door Eduard de Wilde, VODW Marketing en BrickmeetsByte.com

Klik snel op de button voor een compleet overzicht van het programma.