KNWV

Nieuwsbericht Surfen

5-7-2006

Gratis surfles voor kinderen op Windsurfclub Beekse Bergen

Windsurfclub Beekse Bergen organiseerde gedurende twee weekeinden een gratis kennismaking met het windsurfen. Deze activiteit heet het BOTS evenement en vond plaats op 10/11 en 17/18 juni. Het werd een groot succes; verspreid over twee weekeinden kwamen er tachtig kinderen (scholieren) op surfles.

Windsurfclub Beekse Bergen heeft er veel tijd in gestopt om de twee weekenden goed te laten verlopen. Er is heel royaal geholpen met de trailer, met lesmateriaal en de jeugd werd optimaal warmgehouden in de surfpakken van het Watersportverbond. Het weer liet ook niets te wensen over: warm, zonnig en een lekker oostenwindje om te oefenen. Na afloop werden er vette nieuwe soul-magazines en nog veel meer prachtige goodies uitgedeeld.

Sommige aspirant surfers zorgden voor verbazing, door na een kwartier oefenen al heel gemakkelijk op en neer te varen op de surfplas. Enkelen zijn ook al lid geworden, omdat ze het toch wel erg leuk Zomersurfen (lesprogramma van de surfclub tijdens de zomervakantie). Alles bij elkaar was iedereen enthousiast, waaronder ook de ouders en zelfs grootouders!

Voor overige informatie kan er gezocht worden via onderstaand
internetadres.
Alex van der Meer
Windsurfclub Beekse Bergen

Internetadres: www.bbsurfer.com