Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Diefstal onder bedreiging Loosdrecht

Bussum, 05-07-2006 o Een 23-jarige inwoner van Schoonhoven fietste maandagavond rond 21.00 uur over de Oud Loosdrechtsedijk in Loosdrecht toen hij werd klem gereden door twee personen op scooters.

Een van de twee eiste de rugtas van de man uit Schoonhoven. Toen hij deze niet gaf werd hij met een mes bedreigd en gaf hij zijn tas af. De twee gingen er op de scooters vandoor richting de Nieuw Loosdrechtsedijk. De man uit Schoonhoven waarschuwde in Hilversum bij een bekende de politie.

Signalement man met mes: blanke man van rond de 17 jaar oud, ongeveer
1.80 meter lang met een slank postuur. De man had lichtblond, kort haar. Hij droeg een gele zwembroek en witte gympen. Hij reed op zijn scooter met een ontbloot bovenlijf. Hij had een zwarte helm op.

De andere man die erbij was, was een blanke man van rond de 22 jaar en ongeveer 1.90 meter lang met een slank postuur. Hij had donkerbruin, kort haar. Hij was gekleed in een grijs t-shirt met korte mouwen en droeg een korte rode broek. Hij was ook op een scooter en droeg geen helm.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer kunnen vertellen over de diefstal. Zij kunnen contact opnemen via het telefoonnummer 0900 8844.