Ingezonden persbericht



- Persbericht -

De Boer Tenten benoemt Boele Staal tot lid van Raad van Commissarissen

Alkmaar, 5 juli 2006 -- De Boer Tenten, marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie heeft Boele Staal benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen. De heer Staal, Commissaris van de Koningin in Utrecht, is daarmee het tweede lid van de volledig nieuwe RvC van De Boer. De heer H. Levecke werd eerder tot voorzitter benoemd, op voordracht van grootaandeelhouder NPM Capital. De installatie houdt verband met de komst van NPM Capital als grootaandeelhouder en met de internationale groeistrategie die De Boer voor ogen heeft in de komende jaren.

De heer Staal (1947) is sinds 1998 Commissaris van de Koningin in Utrecht, nadat hij eerder 7 jaar lang namens D66 lid van de Eerste Kamer is geweest. Daarnaast is hij president-commissaris bij zowel ONVZ-zorgverzekeraar, Twynstra Holding B.V., als bij Holland Casino. De heer Staal is bovendien onder meer lid van de Raad voor het Korps Landelijke politiediensten en van de adviescommissie Coördinatie ICT en Rampenbestrijding.

Over De Boer Tenten
De Boer Tenten is marktleider in de verhuur van tijdelijke accommodatie ten behoeve van onder andere grootschalige evenementen en festivals, opslag, bagageafhandeling op luchthavens en supermarkten. Opgericht in 1924 met hoofdkantoor in Alkmaar, is het bedrijf inmiddels internationaal vertegenwoordigd in onder andere Groot-Brittannië, Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Zweden, China en Qatar. De ambitieuze groeistrategie wordt sinds medio 2005 mede ondersteund door grootaandeelhouder NPM Capital. Zie voor meer informatie www.deboer.com.