Generali

Maatwerkoplossingen met de Generali Collectieve Pensioenvoorzieningen

De Generali Collectieve Pensioenvoorzieningen zijn vernieuwd en uitgebreid, waardoor het voor het intermediair nog eenvoudiger wordt om in te spelen op maatwerkverzoeken. Generali geeft hiermee verdere invulling aan de verbreding en aanscherping van haar productaanbod op het gebied van pensioen- en inkomensverzekeringen.

De verschillende Collectieve Pensioenvoorzieningen

De werkgever kan de verschillende collectieve pensioenvoorzieningen volledig afstemmen op zijn bedrijf en budget. Hij heeft de keuze uit de volgende pensioenvoorzieningen:

- Generali Collectief Pensioen Salaris/diensttijd Sluit de werkgever deze regeling af, dan weet de werknemer nu al welke pensioenuitkering hij straks ontvangt.

- Generali Collectief Pensioen Beschikbare Premie - garantie Met de beschikbare premies bouwt de werknemer óf een gegarandeerd eindkapitaal op óf een gegarandeerde uitkering.
- Generali Collectief Pensioen Beschikbare Premie - beleggen Ook hiermee bouwt de werknemer een kapitaal op, maar het kapitaal is afhankelijk van de ontwikkeling van de koersen van de door hemzelf gekozen beleggingsfondsen. Met het door beleggen opgebouwde kapitaal financiert hij zijn pensioenuitkeringen.

- Generali Collectief Pensioen Overlijdensrisico Hiermee verzekert de werkgever een nabestaandenvoorziening voor zijn medewerkers.

Aanvullend kan de werkgever kiezen voor bijvoorbeeld een ongevallenverzekering of een WGA Hiaatverzekering.

Service voor het intermediair

Voor de collectieve pensioenvoorzieningen heeft Generali een nieuwe brochure ontwikkeld. Alle met Generali samenwerkende intermediairs hebben deze brochure ontvangen. Daarnaast zijn er nieuwe productkaarten beschikbaar, waarmee het intermediair snel en eenvoudig productkenmerken kan opzoeken.

Offertesoftware

Generali heeft voor Collectief Pensioen Salaris/diensttijd speciale software ontwikkeld waarmee zelf berekeningen kunnen worden gemaakt en offertes kunnen worden uitgebracht. Voor alle andere offertes kan de adviseur terecht bij Generali.

Publicatiedatum: 04-07-2006

© Generali verzekeringsgroep 2006