Ingezonden persbericht


Persberichten

NVG ondersteunt vakbeurs ICT & Logistiek

Publicatiedatum: 05-07-2006

VNU Exhibitions en het Nederlands Verbond van de Groothandel - NVG - werken samen bij de organisatie van ICT & Logistiek. ICT & Logistiek is de vakbeurs voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten. Daarmee voegt VNU Exhibitions opnieuw een belangrijke partner toe aan het platform ICT & Logistiek. NVG zal het evenement actief gaan ondersteunen. De 3e editie van ICT & Logistiek zal plaatsvinden van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 november. Gelijktijdig met de vakbeurs Logistica die een dag langer duurt.

ICT & Logistiek
Projectmanager Paul Verdult van VNU Exhibitions is uitermate content met de samenwerking met het NVG. Verdult: "De groothandel is een belangrijke doelgroep voor de beurs. Door de samenwerking met het NVG kunnen we een interessant programma neerzetten voor de groothandel. Hierdoor wordt ICT & Logistiek nog interessanter voor bezoekers." Het NVG sluit zich aan bij andere toonaangevende partijen die al eerder hun naam hebben verbonden aan ICT & Logistiek: EVO, Inkoop & Logistiek, AiM Nederland, Nederland Distibutieland, Nederland Breedband Land, VLM, Vela en GS1.

NVG
Henry Kruiper, secretaris van het NVG: "ICT en logistiek zijn natuurlijk zo ongeveer de belangrijkste elementen van wat de groot- en internationale handel dagelijks doet. Wij adviseren de groothandelsbedrijven dan ook van harte om een kijkje te nemen op deze belangrijke beurs". Het NVG zal tijdens ICT & Logistiek de ondernemers via korte sessies bondig en praktijkgericht informeren over onderwerpen waarmee de groothandel nu en in de toekomst te maken zal krijgen, zoals RFID en digitaal factureren.

Wie geinteresseerd is in beursdeelname kan contact opnemen met Siegrid Hampsink, tel.: 030-295 28 35 of Paul Verdult., tel.: 030 - 295 2828 van VNU Exhibitions. www.ict-en-logistiek.nl.

-.-.-.-.-.-.-

Noot voor de redactie (