Ingezonden persbericht


Macaw opent tweede vestiging in regio Rotterdam

Groeit Macaw qua medewerkers al sinds jaar en dag, we zijn nu ook gegroeid qua kantoorruimte. Vanaf deze maand heeft Macaw namelijk een tweede vestiging in de regio Rotterdam. Zaterdag 24 juni vierden we dit mooie feit in onze bedrijfsgeschiedenis met een feestelijke opening aldaar.

Het voornemen een vestiging in de buurt van Rotterdam te openen, bestond al een aantal jaar. Nu, in 2006, is het dan werkelijk zo ver. De belangrijkste reden voor het openen van een tweede Macaw vestiging is dat we willen proberen het werk dichter naar onze (potentiële) medewerkers te brengen. De tweede reden is dat Macaw ervan overtuigt is dat klanten ook graag zaken doen met een bedrijf dat zich in hun buurt bevindt.

Met alleen een vestiging in Schiphol-Rijk is het lastig hieraan tegemoet te komen voor die mensen die in de meer zuidelijke regionen van Nederland wonen en werken. De nieuwe locatie is dan ook met zorg aan de zuidkant van Rotterdam uitgekozen zodat de bereikbaarheid vanuit de regio Rotterdam maar ook vanuit het zuiden des lands goed te doen is.

Onze adresgegevens zijn:
Trondheim 14b
2993 LE Barendrecht
Tel: 0180 52 84 70
Fax: 0180 52 88 77

Over Macaw
Macaw bouwt sinds 1994 complexe webapplicaties voor klanten als Sara Lee Corporation, Gemeente Den Haag, Smurfit Kappa Group, Bouwfonds, Corus, AKZO Nobel, Hema, Dixons, Airtrade, SNS Reaal en NOC*NSF. Macaw richt zich hoofdzakelijk op de ontwikkeling van e-commerce en intranet applicaties. Naast het bouwen en beheren van webapplicaties biedt Macaw diensten aan op het gebied van Business Intelligence, CRM, Application Services en Hosting. Sinds de oprichting is Macaw een winstgevende organisatie waar ruim 140 professionals werkzaam zijn.



Ingezonden persbericht