Musicals Van den Ende breken records in voorverkoop

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

Amsterdam, 5 juli 2006

Musicals Van den Ende breken records in voorverkoop

De voorverkoop van het nieuwe theaterseizoen van Joop van den Ende Theaterproducties breekt alle records. Voor het eerst in de geschiedenis van dit bedrijf zijn er twee maanden na de start van de voorverkoop begin mei, ruim 255.000 kaarten verkocht. Dit betekent een stijging van 19% ten opzichte van het vorige theaterseizoen.

Volgens Erwin van Lambaart, Algemeen Directeur van Joop van den Ende Theaterproducties, is het duidelijk dat het publiek zich verheugt op het komende theaterseizoen. Van Lambaart: 'Zelfs nu de thermometer buiten tropische temperaturen meet en liefhebbers van voetbal aan de buis gekluisterd zitten, is de voorverkoop overweldigend, terwijl deze eigenlijk nog maar net is begonnen.Ik ben er trots op dat het Nederlandse publiek de musicalproducties The Wiz, Cats, My Fair Lady, Beauty And The Beast en de muziektheaterproductie Aan het Einde van de Regenboog met zoveel enthousiasme ontvangt.'

Vanmiddag heeft Erwin van Lambaart een aantal artiesten als afgevaardigden van de producties die komend seizoen te zien zijn, uitgenodigd om het glas te heffen op dit voorverkooprecord.

Het nieuwe seizoen
Het seizoen 2006- 2007 begint vanaf 24 augustus met The Wiz in het Beatrix Theater in Utrecht. In het Fortis Circustheater is het publiek welkom vanaf 15 september voor het romantische spektakel Beauty And The Beast. Cats is vanaf 20 september te bewonderen in de 14 grootste theaters van Nederland. De musicalklassier My Fair Lady is vanaf 13 oktober te zien in heel Nederland.
De muziektheaterproductie Aan het Einde van de Regenboog met Simone Kleinsma en Paul de Leeuw start in februari 2007.


Noot voor de redactie/