Ingezonden persbericht


persbericht

kids & teens welkom

Jeugd centraal bij westcord hotels; weldadige rust voor ouders

Amsterdam, juli 2006- Kinderen van nu zijn de gasten van de toekomst. WestCord Hotels heeft daarom een speciaal programma opgesteld: Kids & Teens, want 'jong geleerd, is oud gedaan'. De jeugd staat centraal op alle fraaie locaties van WestCord Hotels, maar het mes snijdt aan twee kanten. De ouders genieten van alle rust, terwijl de kinderen hun energie volop kwijt kunnen met zwemmen, zandkastelen bouwen, rennen en spelen. Kids & Teens speelt daar met uitgebreide programma's op in voor het héle gezin. Het is duidelijk: kinderen zijn belangrijke gasten voor WestCord Hotels dat heerlijke hotels heeft in Amsterdam en Rotterdam en op de Waddeneilanden Terschelling, Vlieland en Ameland.

Strandjutten, knutselen, bowlen, fakkel- en speurtochten. Zo zijn er speciale dagprogramma's voor de jeugd, waarbij binnen- en buitenactiviteiten elkaar evenwichtig afwisselen. Binnen kan er bijvoorbeeld worden geknutseld, terwijl 'Kids & Teens' buiten aan een spannende speurtocht kunnen meedoen. Alle leeftijdsgroepen komen natuurlijk aan bod. Van spelletjes voor de jongste kinderen tot discoavonden, bowlen en films voor de ouderen. Natuurlijk is een speciale ontbijthoek voor de jongeren in de hotels en niet te vergeten met een eigen assortiment beleg, mokken en menukaarten.

Warm welkom voor de kleine gast
De jeugd wordt ontvangen met een welkomstbrief van het hotel op speciaal Kids & Teens briefpapier. Op grote krijtborden worden de kleine gasten geïnformeerd over wat er waar gebeurt en voor wie. Uiteraard treffen de kinderen op hun eigen bed een lekkere verrassing aan. Begeleiders van alle activiteiten zorgen er voor dat alles goed verloopt. Zij dragen speciale T-shirts, waardoor zij herkenbaar zijn voor de jonge gasten en voor de ouders. Het is allemaal weer typisch WestCord Hotels: volop genieten van alles wat een boeiende vakantie te bieden heeft.

Arrangementen
WestCord Hotels heeft de volgende mogelijkheden voor ouders en kinderen. Residentie Vlierijck opent haar deuren en om dit te vieren is er een speciaal familie arrangement samengesteld. Er zijn Kids & Teens arrangementen te boeken voor de ruime en maritiem ingerichte appartementen van Boschrijck, aan de rand van het dorp West Terschelling en het nieuwe gezellige Resort Noordsee in Ameland. Prijzen variëren van E 239,- tot E 395,- voor 2 overnachtingen, inclusief ontbijt, een mand met eilander producten bij aankomst, een kinderverrassing, opgemaakte bedden met linnengoed en eindschoonmaak.

Kijk voor meer informatie op www.westcordhotels.nl

Van Wad tot Stad... De Nederlandse hotelgroep WestCord Hotels, opgericht in september 2001, bestaat uit 10 hotels. Zo zijn in Amsterdam het viersterren hotel Golden Tulip Amsterdam Art, het Tulip Inn Amsterdam Art en Ramada Amsterdam City Centre en per 1 januari 2006 Hotel New York in Rotterdam onderdeel van WestCord. De andere hotels liggen op de drie Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland. Dankzij een vriendelijke en professionele uitstraling heeft de hotelgroep een groeiend aantal zakelijke en leisure-gasten mogen verwelkomen. Daarnaast beschikt de hotelgroep over een eigen evenementen organisatiebureau, Island Events en een bemiddelingsbureau voor horecapersoneel, WestCrew. Zie voor meer informatie www.westcordhotels.nl en www.islandevents.nl.