Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 5 juli t/m vrijdag 25 augustus 2006

Woensdag 5 juli

08.45 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt basisschool De Wiekslag om mee te vieren dat de school een 'Wereldschool' wordt. Een 'wereldschool' laat zien dat respect en verdraagzaamheid belangrijk zijn en wordt begeleid door het LBR (Landelijk Bureau ter bestrijding van Rassendiscriminatie). Locatie: De Wiekslag, Trekvogelweg 180 te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Van Daalen ondertekent de realisatie- en beheersovereenkomst Bloeidaal samen met gedeputeerde Lokker, waarnemend dijkgraaf Veldhuizen, directeur Glastra van Het Utrechts Landschap en directeur Bruggink van Hydron Midden Nederland. Locatie: Natuurgebied Bloeidaal, ter hoogte van de Koedijkerweg te Amersfoort

16.30 uur
Wethouder Van 't Veld neemt met jongeren de nieuwe jongerenbus van de SWA (Stichting Welzijn Amersfoort) in gebruik. Dat gebeurt in Kattenbroek dat in 2006 aandachtsgebied is binnen 'Veilig Op Straat'. Locatie: overgang van het Masker (aan het eind) en de Hoolesteeg, naast het Amfitheater aan de vijver van Emiclaer, Kattenbroek, te Amersfoort.

Donderdag 6 juli
15.00 uur
Wethouder Van 't Veld opent een skatevoorziening aan de Leusderweg. Locatie: Juliana van Stolbergpark aan de Leusderweg te Amersfoort.

Vrijdag 7 juli

18.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent de tentoonstelling 'Armando - Mulders - Zuurmond' in aanwezigheid van de kunstenaars. Locatie: Armando Museum, Langegracht 36 te Amersfoort.

Dinsdag 18 juli

12.00 uur
Wethouder Kruyt ontvangt gasten die betrokken zijn bij het 'Eemcentrum', tijdens het Dutch Open Tennis Amersfoort. Het grootste en gezelligste graveltoernooi van Nederland vindt plaats van 15 t/m 23 juli. Locatie: Sportlokaal Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

Woensdag 19 juli

12.00 uur
Wethouder Hekman ontvangt partners die betrokken zijn bij 'Amersfoort Vernieuwt', een project van binnenstedelijke vernieuwing, tijdens het Dutch Open Tennis Amersfoort. Het grootste en gezelligste graveltoernooi van Nederland vindt plaats van 15 t/m 23 juli. Locatie: Sportlokaal Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

Donderdag 20 juli
12.00 uur
Wethouder Kruyt ontvangt gasten die betrokken zijn bij de 'creatieve stad', tijdens het Dutch Open Tennis Amersfoort. Het grootste en gezelligste graveltoernooi van Nederland vindt plaats van 15 t/m 23 juli. Locatie: Sportlokaal Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

Vrijdag 21 juli

12.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper is aanwezig bij de 'burgemeestersdag' van het Dutch Open Tennis Amersfoort. Wethouder Hekman ontvangt regionale bestuurders tijdens het Dutch Open Tennis Amersfoort. Het grootste en gezelligste graveltoernooi van Nederland vindt plaats van 15 t/m 23 juli. Locatie: Sportlokaal Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

Zaterdag 22 juli

12.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de halve finales van het Dutch Open Tennis Amersfoort. Wethouder Kruyt ontvangt gasten uit de Amersfoortse sportwereld tijdens de halve finales van het Dutch Open Tennis Amersfoort. Het grootste en gezelligste graveltoernooi van Nederland vindt plaats van 15 t/m 23 juli. Locatie: Sportlokaal Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

Zondag 23 juli

12.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper ontvangt haar gasten tijdens de finales van het Dutch Open Tennis Amersfoort. Het grootste en gezelligste graveltoernooi van Nederland vindt plaats van 15 t/m 23 juli. Locatie: Sportlokaal Bokkeduinen, Sportpark Bokkeduinen 11 te Amersfoort.

Zaterdag 19 augustus

17.00 uur
Loco-burgemeester Luchtenveld bezoekt het jaarlijks Latijns-Amerikaans en Caribisch muziek- en dansfestival Dias Latinos. Locatie: de feesttent van het festival op het Onze Lieve Vrouweplein te Amersfoort.

Zondag 20 augustus

16.45 uur
Wethouder Eerdmans is aanwezig bij de prijsuitreiking van het 'Kleurrijk Sportfestijn', georganiseerd door de Sociaal Culturele Vereniging Swagtam en de NV SRO. Locatie: Sportpark Zielhorst, Rondweg noord 10 te Amersfoort.

Donderdag 24 augustus

19.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Eerdmans ontvangen nieuwe Nederlanders tijdens de naturalisatieceremonie. Locatie: Raadszaal, Stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

---- --