Politie Midden- en West Brabant

Verdachte opgepakt: twee personen gewond bij vechtpartij

ROOSENDAAL, 4 juli 2006

Verdachte opgepakt: twee personen gewond bij vechtpartij in woning

ROOSENDAAL: Twee personen zijn dinsdagavond 4 juli licht gewond geraakt bij een handgemeen in een woning aan de Hazenberg in Roosendaal.
Het gaat de 49-jarige hoofdbewoner van het pand en zijn 17-jarige dochter.
De aanwezige 47-jarige hoofdbewoonster en een aanwezige kennis (20 jaar) bleven ongedeerd.
Rond 16.45 uur drong een 19-jarige man afkomstig uit Bergen op Zoom de betreffende woning binnen aan de Hazenberg. Hij was gewapend met een mes en zijn agressie richtte zich op de aanwezigen in de woning. Het 17-jarige meisje vrouw liep vier oppervlakkige steekwondjes op in haar schouder, die gehecht werden in het ziekenhuis. De 49-jarige jarige man moest zich voor een flinke snijwond aan zijn pols/arm medisch laten behandelen. De 20-jarige man liep enkele schrammen op. Het vermoeden bestaat dat het motief in de relationele sfeer moet worden gezocht.
De identiteit van de vermoedelijke dader was meteen na het incident bekend bij de politie. Er werd een opsporingsbericht voor hem uitgevaardigd. Rond 22.00 uur is hij in Bergen op Zoom gearresteerd. De verdachte is ingesloten en in verzekering gesteld. De districtsrecherche van het politiedistrict Bergen op Zoom heeft de zaak in onderzoek. In het belang van het opsporingsonderzoek worden op dit moment geen nadere mededelingen gedaan.

Auteur: Jeroen Steenmeijer