Politie Zeeland


---

W-2574-2006 Unieke hengels weggenomen
Tussen gisteren 22.30 uur en vandaag 19.30 uur werd het slot van een schuur aan de Koningin Emmastraat in Middelburg geforceerd.
Uit de schuur werd uniek visgerei meegenomen, dat allemaal bij elkaar gepakt zat in een zak. De hengels die in de zak zaten zijn vrij uniek, er zijn er nog maar 6 van in Nederland. Het betreffen met de hand gemaakte hengels en ze zijn ongeveer 25 jaar oud. Naast de hengels zaten er nog andere visbenodigdheden in de zak, waaronder hengelsteunen en een paraplu. De totale waarde van het ontvreemde bedraagt ruim drieduizend euro. De hengels zijn te herkennen aan een embleem dat twee springende karpers voorstelt.

W-2575-2006 Man aangehouden wegens mishandeling
Een 21-jarige man uit Oost Souburg is vanmiddag rond 15.28 uur aangehouden in de Adriaan Coortelaan in Vlissingen.
Door diverse getuigen werd gezien dat de man, in de Bonedijkestraat in Vlissingen, een vrouw sloeg en over straat sleurde. De Zeeuwse politie werd gebeld en de man kon even later worden aangehouden. Hij is ingesloten in een politiecel in Torentijd. De vrouw, een 20-jarige Souburgse, heeft aangifte gedaan van de mishandeling. De vrouw heeft diverse schaafwonden overgehouden aan de mishandeling.


---- --