Ingezonden persbericht


Amersfoort ­ Nederland, 4 Juli 2006
Vilvoorde ­ België, 4 Juli 2006

NIEUWSBERICHT

Conceptronic sluit distributieovereenkomst met Ingram Micro België

Ingram Micro België is met ingang van vandaag officieel distributeur van Conceptronic, het merk voor oplossingen op gebied van mobility & connectivity. Met deze uitbreiding richt Ingram Micro zich vooral op resellers die actief zijn in het Retail en MKB Dealer-segment. Voor Conceptronic betekent de overeenkomst een belangrijke stap in het penetreren van de Belgische markt.

"Met Conceptronic aan boord gaan wij een boeiende zakelijke relatie tegemoet", zegt Dominique Deklerck, Managing Director Ingram Micro BeLux. "Het productgamma van Conceptronic is een perfecte aanvulling voor onze Mobility business, en biedt onze klanten een uitstekende kans om zelf hun aanbod te diversifiëren."

"We zijn bijzonder tevreden met deze passende uitbreiding binnen ons distributiekanaal", zegt Gerald Schouten, Sales manager 2L Intenational B.V. / Conceptronic. "Dit is een belangrijke stap voorwaarts in de beschikbaarheid van Conceptronic op de Belgische markt. Gezien de goede ervaringen en prettige samenwerking met Ingram Micro in Nederland zijn de verwachtingen hoog!"

Over Conceptronic
Conceptronic is een jong en snel groeiend merk in de Europese hardware markt, met hoge kwaliteit communicatie producten gespecialiseerd in mobiliteit & connectivity. Sinds haar start in Spanje in 1999 is Conceptronic uitgebreid tot een zeer uitgebreid en succesvol concept op gebied van mobility & connectivity oplossingen. De range bestaat uit wireless routers tot en met USB hubs, Mediaplayers, externe USB harde schijven en webcams. Conceptronic ontwerpt, ontwikkelt en fabriceert, de verkoop verloopt exclusief via het distributiekanaal. Voor meer informatie, bezoek www.conceptronic.net.

Over Ingram Micro België
Ingram Micro België is een filiaal van Ingram Micro Inc., 's werelds grootste technologiedistributeur. Als essentiële schakel in de technologiewaardeketen creëert Ingram Micro verkoop- en winstkansen voor vendors en resellers via unieke marketingprogramma's, uitbestede logistieke diensten, technische ondersteuning, financiële diensten en productkoppeling en -distributie. De onderneming is actief in 100 landen en als enige mondiale IT-distributeur ook actief in Azië. Ingram Micro staat 76ste in de Fortune- 500 en genereerde 28,8 miljard USD aan inkomsten in boekjaar 2005. In 2006 werd Ingram Micro België door de lezers van Channel World gelauwerd als de "Best Distributor Logistics" en "Best Distributor Commercial & Financial support". Voor meer informatie, bezoek www.ingrammicro.be

Conceptronic - het Europees geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op gebied van mobility & connectivity, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Conceptronic
2L International B.V. (a Tulip Company) Ingram Micro Belgium Postbus 150 De heer Axel Degreef 3800 AD AMERSFOORT, The Netherlands Luchthavenlaan 25a Tel: +31 (0)33 ­ 45.49.450 1800 VILVOORDE, BELGIUM Fax: +31 (0)33 ­ 45.49.460 Tel: +32 (2) ­ 254.92.11 E-mail: info@conceptronic.net Fax: +32 (2) ­ 254.92.12 Internet: www.conceptronic.net E-mail: info@ingrammicro.be

Micro site: grabngo.conceptronic.net Internet: www.ingrammicro.be


---- --