Nederlands fotomuseum


Signeeractie Hans Aarsman verlengd

Enthousiaste reacties ontving het museum op de mogelijkheid om foto's van Hans Aarsman gratis te downloaden via de museumsite. De speciale signeeractie die Aarsman en het fotomuseum in het leven hadden geroepen wordt daarom met een maand verlengd tot augustus 2006.

gesigneerd terug
Wie van de foto Waterhuizen van Hans Aarsman twee zelf gemaakte prints opstuurt naar het fotomuseum, krijgt één print door Aarsman gesigneerd terug. De tweede print zal met alle andere tweede prints van Waterhuizen te zijner tijd worden gepresenteerd in het museum. Al die verschillende uitvoeringen van één foto bij elkaar: klein, groot, groenig, gelig, op glans gedrukt, op mat, met witte rand, zonder, met permanente inkt of met inkt die vergeelt.

eerste signeersessie
De reeds ontvangen prints -ruim honderd- worden deze week door Aarsman gesigneerd en retour verzonden. De nog te ontvangen prints worden in augustus gesigneerd en teruggestuurd.

blijvend te downloaden
Alle 99 beelden uit het fotografische oeuvre van Hans Aarsman die het Nederlands fotomuseum eerder dit jaar heeft aangekocht blijven ook hierna gratis te downloaden voor particulier gebruik (tot A3 formaat). Het gaat om bijna alle foto's uit de fotoboeken Aarsman's Amsterdam en Hollandse Taferelen maar ook foto's uit andere projecten zoals Oost-Duitsland en Openbare Rituelen.

Instructie fotoprints Hans Aarsman insturen.pdf
Aarsmanfoto's aangekocht en gratis te downloaden