Nederlands fotomuseum


Webwinkel Nederlands fotomuseum online

Snel en overzichtelijk foto's en boeken bestellen

De webwinkel is online. Met deze webwinkel, die is voorzien van een uniek offertesysteem, is het Nederlands fotomuseum het eerste museum dat zijn bezoekers de mogelijkheid biedt om via de website de collectie in te zien en foto's online te bestellen, te betalen en te downloaden.

elke dag nieuw
Momenteel zijn er 90.000 foto's op de site te vinden en elke dag komen er nieuwe bij. Ook de fotoboeken uit de museumwinkel zijn nu via de website online te bestellen en te betalen. De boekwinkel richt zich met name op de Nederlandse fotografie en beschikt over elders niet meer te verkrijgen titels

vrijheid voor professionals
Met name voor professionele beeldgebruikers, zoals kranten, uitgevers, tentoonstellingsmakers en reclamebureaus vergroot dit de vrijheid in het zoeken en downloaden van beelden uit de museumcollectie.Uiteraard zijn de medewerkers van de afdeling Collecties nog steeds beschikbaar voor zoekopdrachten in de totale collectie van zo'n vier miljoen beelden.

favoriete foto's apart
Maar ook voor particulieren biedt de website de mogelijkheid om zelf de collectie te doorzoeken en favoriete foto's apart te zetten. Naast het direct downloaden van kleine digitale bestanden kan men met de hand afgedrukte barietafdrukken van museale kwaliteit bestellen om bijvoorbeeld bij speciale gelegenheden cadeau te doen (verkoopprijs vanaf ¤ 225,-).

Foto's bestellen Boeken bestellen