OPX2 als beste benchmarkt oplossing

VIANEN, 20060705 -- Universiteit van Osnabrück onderzoekt meer dan 34 Project en Portfolio Management oplossingen, met OPX2 als de beste benchmarkt oplossing.


In de 4e editie 2006 van de Universiteit van Osnabrück worden 34 Project en Portfolio Management oplossingen aan een nader onderzoek onderworpen. Iedere oplossing is geanalyseerd op 80 criteria punten, verdeeld over 11 functionele gebieden, waaronder: Initiatief management, project portfolio management, programma management, resource management, risk management ....

In deze studie is aangetoond dat de flexibiliteit van de OPX2 oplossing " beschouwd kan worden als de benchmark voor de markt "

OPX2, de EPM oplossing van Planisware SA, noteert een algehele score van 5 punten (sterren) en volgens de Osnabrück University is " OPX2 de meest flexibele en krachtigste applicatie voor het beheer van grote aantallen projecten en programma's. Het biedt een breed spectrum van functionaliteiten aan om te voldoen aan nagenoeg alle wensen van bijna iedere organisatie".

Bovendien, volgens de Universiteit van Osnabrück, " het inrichten van OPX2 is een belangrijk kenmerk van deze toepassing en kan eveneens beschouwd worden als benchmark voor de markt". " De gebruiker kan - onder andere - de werkschema's creëren, rapporten, berichten, gegevensstructuren, projectwaarde overzichten, analyse structuren, menu's en de kleurenschema's opmaken".




OPX2 benchmarkt