Ingezonden persbericht


Persbericht

Unit 4 Agresso kiest voor problem resolution software van The Future Group

Zoetermeer, 5 juli 2006 --- Unit 4 Agresso heeft na een succesvolle proof of concept gekozen voor Appsight, de problem resolution software die door The Future Group gedistribueerd wordt.

Unit 4 Agresso heeft Appsight ingezet om snel problemen in applicaties op te sporen en te analyseren waardoor de support naar klanten en het supportproces geoptimaliseerd worden. "We willen meer tijd gaan besteden aan de ontwikkeling van producten voor onze klanten", zegt R&D directeur Herbert van Zyl van Unit 4 Agresso. "Met behulp van Appsight kunnen we sneller functionaliteit bieden. Hierdoor kunnen we sterker concurreren met andere aanbieders."

Door de toepassing van de proof of concept-methode was voor Unit 4 Agresso snel duidelijk dat het product toegevoegde waarde had. Dankzij deze methode kunnen problemen uit het verleden direct geanalyseerd worden met Appsight, waardoor de besparing ten opzichte van het verleden direct wordt aangetoond. Door de ontwikkelaars die bij het eerdere incident aanwezig waren te betrekken in deze drie-daagse proef, konden ze de voordelen van Appsight zelf ervaren.

Appsight biedt hulp in de gehele lifecycle van een applicatie; van ontwikkeling, via testing tot productie.

Over The Future Group

The Future Group bestaat uit een samenbundeling van werkmaatschappijen en werkt op basis van een uniek concept waarin het investeren van financiële middelen gecombineerd wordt met het investeren van kennis, vaardigheden en ervaring. Het bedrijf investeert in die initiatieven waar internet, mobiele telefonie en content integraal onderdeel zijn van de bedrijfsvoering. De werkmaatschappijen van The Future Group zijn Maatschap Free IT, The Future Group Software Distribution en Hypotheekplaza.NL. The Future Group distribueert onder andere het product Appsight van Identify Software, een vooraanstaand softwareleverancier voor Application Problem Resolution. Kijk voor meer informatie op www.the-future-group.com.

Voor meer informatie

The Future Group

Ed Vollemans

Röntgenlaan 27

2919 DZ Zoetermeer

t: (079) 3632905

e: vollemans@the-future-group.com

Lubbers & De Jong B.V.

Maartje van Oeveren

Falckstraat 14

1017 VW Amsterdam

t: (020) 421 05 65

e: maartje@l-dj.nl