Info Support finalist voor Technology Innovation Partner of the Year

Erkenning van Microsoft voor softwareontwikkelstraat Endeavour. Een ontwikkelstraat die van maatwerk softwareontwikkeling een beheersbaar en transparant proces maakt

VEENENDAAL, 20060705 -- Microsoft heeft Info Support genomineerd als finalist voor de Technology Innovation Partner of the Year award in de Custom Development Solutions categorie, voor de door Info Support ontwikkelde softwareontwikkelstraat Endeavour. Een nominatie die slechts voor enkele Microsoft Partners wereldwijd is weggelegd. De nominatie is een erkenning dat Info Support met Endeavour een technologisch en innovatief hoogstandje heeft geleverd dat van maatwerk softwareontwikkeling een beheersbaar en transparant proces maakt. De awards worden uitgereikt tijdens de Microsoft Word Wide Partner Conference die van 11 t/m 13 juli gehouden wordt in Boston, USA


Endeavour is de binnen het Professional Development Center van Info Support ontwikkelde softwareontwikkelstraat. Endeavour biedt volledige transparantie van het ontwikkelproces. Concreet gaat dit via de Project Portal, een webportaal dat als informatieplatform fungeert voor projectleden, managers en elke bij het project betrokken partij. Dit stelt hen in staat om tijdig bij te sturen wanneer het projectverloop of actuele ontwikkelingen in de organisatie daarom vragen.

Binnen de ontwikkelstraat wordt zo gestructureerd en systematisch gewerkt dat harde uitspraken mogelijk zijn over de te behalen kwaliteit én de projectduur. Deze uitspraken zijn ook te doen als de projecten al dan niet volledig door medewerkers van de opdrachtgever worden uitgevoerd. In dat geval voert ons kenniscentrum een zogenaamde skills assessment uit voor deze medewerkers. Hierna stellen we hun productiviteit vast en geven we aan hoe deze zo nodig verbeterd kan worden. Samen zorgen we er voor dat de ontwikkelstraat snel productief is in de organisatie en dat de medewerkers van onze opdrachtgever optimaal worden ingewerkt.

Een ontwikkelstraat is pas compleet als deze invulling geeft aan alle aspecten van een project. Van project management via engineering tot de toegepaste technologie en infrastructuur. Endeavour bestaat uit zowel een specificatiestraat als uit één of meerdere bouwstraten. De specificatiestraat geeft met name invulling aan de engineering (RUP, MSF) en testlagen, en de bouwstraten focussen op de implementatielaag. De implementatielaag is geënt op verschillende platformen, waaronder Microsoft .NET.

Info Support is een IT dienstverlener met ruim 230 medewerkers in Nederland. Ons dienstenpakket omvat training, professional development, life cycle management en hosting.

Sinds de oprichting in 1986 dient de gezonde financiële positie van Info Support als basis voor voortdurende investering in kennis. Deze kennis waarborgt Info Support binnen een eigen Kenniscentrum, waar wij niet alleen onze HBO/TU geschoolde informatici verder trainen, maar ook de medewerkers van onze relaties.

Deze kennis passen wij toe in het ontwikkelen en onderhouden van software. Het gaat hierbij om zowel transactieverwerkende als Business Intelligence systemen, waarbij we gebruik maken van moderne technologieën zoals Enterprise Java en Microsoft .NET. Een eigen software ontwikkelstraat, Endeavour, staat garant voor hoge productiviteit en een beheersbaar ontwikkelproces. Onze afdeling Managed IT Services beheert wat wij bouwen en levert tevens verschillende Hostingdiensten.

Info Support
Kruisboog 42
3905 TG Veenendaal
Tel. 0318 - 552020
Fax. 0318 - 552355
www.infosupport.nl




Ingezonden persbericht