InstalOfferte.nl de filevrije snelweg naar offertes

HOOGLAND, 20060705 -- Een nieuwe, unieke en slimme website voor aanvragers van offertes en voor installatiebedrijven.


Met ingang van 5 juli 2006 brengt InstalOfferte op het internet twee partijen bij elkaar.
De ene partij bestaat uit de aanvragers, particulieren of bedrijven, die graag een bepaald werk willen zien uitgevoerd. Dat werk ligt op het gebied van installatie: airconditioning, badkamers, sanitair, elektra, centrale verwarming, dakwerken, loodgieter, warmtepompen en zonne-energie. Thuis achter de PC, op ieder moment dat het schikt, wordt in 5 eenvoudige stappen de aanvraag aan InstalOfferte toevertrouwd.
De andere partij wordt gevormd door de installateurs.
Via InstalOfferte hebben zij toegang tot alle aanvragen. De site is zo slim ingericht dat maar drie installateurs de aanvraag kunnen claimen. Alleen wie claimt krijgt de beschikking over de gegevens van de aanvrager. De aanvrager wordt dus niet overstelpt met offertes.
Het resultaat is dat de aanvrager binnen 7 dagen drie offertes in huis heeft, waar hij in alle rust een keuze uit kan maken.
InstalOfferte is nieuw. Toch behoeft de aanvrager niet bang te zijn dat zijn offerteaanvraag voorlopig niet wordt gezien. InstalOfferte is namelijk ontwikkeld uit Installatieweb dat in de loop van zijn 6 jarig bestaan meer dan 700 installatiebedrijven in de database heeft opgeslagen. InstalOfferte maakt daarom een vliegende start.
De site bedient installateurs en aanvragers in België en in Nederland.
Uniek is dat zowel de potentiële klant als de installateur gratis gebruik ervan kunnen maken.

Thuis gratis offertes aanvragen én ontvangen, 24 uur per dag en echt vrijblijvend, want zonder zich aan personen verplicht te voelen, dat maakt InstalOfferte.nl mogelijk.