Joe Jackson en Living Colour completeren Bospop 2006

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

PERSBERICHT

MOJO Concerts, Delft, 4 mei 2006


Met de bevestigingen van Joe Jackson, Living Colour, Susan Tedeshi, Rob Tognoni, Eric Gales, Jon Amor & Double Brown, Stream of Passion, Admiral Freebee, Daize Shayne, The Mad Trist, The Charlatans en Fiction Plane is het programma van Bospop 2006 compleet. De twee laatstgenoemde bands staan op het podium op vrijdag 7 juli, voorafgaand aan het optreden van Sting. Onder andere Simple Minds, Simply Red, Roxy Music en Anouk waren eerder al bevestigd voor de andere twee festivaldagen van Bospop, 8 en 9 juli 2006. De voorverkoop voor Bospop 2006 is reeds gestart.

Fiction Plan verzorgt de aftrap van Bospop, op vrijdagavond 7 juli. De frontman van Fiction Plane, Joe Sumner, is niemand minder dan de zoon van Sting. Alvorens zijn vader het podium betreedt, zullen ook The Charlatans het publiek opwarmen met hun degelijke orgel-Britpop. In het kader van zijn Broken Music Tour trakteert Sting het Bospop-publiek vanaf 22.15 uur op een pure en rauwe rock show.

Op de website van Bospop, www.bospop.nl, staat vanaf nu het complete tijdschema van het festival. Op zaterdag 8 juli wordt het programma in de tent geopend door The Mad Trist, winnaar van het Weerter Amateur Festival. Met Living Colour is er op zaterdag, naast onder andere Simple Minds en Anouk, een legendarische formatie van vier topmuzikanten aan het programma op het hoofdpodium toegevoegd. Met The Waterboys, Susan Tedeschi, Rob Tognoni, Eric Gales, Jon Amor & Double Brown en Julian Sas in de tent op zondag 9 juli, komen de liefhebbers van de rauwere bluesrock zeker aan hun trekken. Het programma op het hoofdpodium op zondag is vooral een feest der herkenning, met onder andere Simply Red, Roxy Music en de singer-songwriter Joe Jackson.

Bospop is al jaren één van de gezelligste popfestivals van Nederland. Het programma speelt zich af gedurende drie dagen, op twee podia. Ook is er een festivalcamping, een nachtcafé en een sfeervolle festivalmarkt. Op de vernieuwde website www.bospop.nl is alle informatie te vinden over de artiesten, de kampeermogelijkheden en de geschiedenis van het festival. Tevens staan er een routebeschrijving en foto's op.

Voor meer informatie: www.bospop.nl

BOSPOP 2006
Vrijdag 7, zaterdag 8 & zondag 9 Juli 2006
Sportpark Boshoven Weert
Entree Driedagenkaart (vrijdag, zaterdag en zondag): Euro 125 (excl. servicekosten) Entree Tweedagenkaart (zaterdag en zondag): Euro 90 (excl. servicekosten) Entree Dagkaart Vrijdag 7 juli: Euro 45 (excl. servicekosten) Entree Dagkaart Zaterdag 8 Juli: Euro 50 (excl. servicekosten) Entree Dagkaart Zondag 9 Juli: Euro 50 (excl. servicekosten)

Deuren open vrijdag 7 juli: 18.00 uur / aanvang programma vrijdag 7 juli: 19.00 uur Deuren open op zowel zaterdag 8 als zondag 9 juli: 11.00 uur / aanvang programma: 12.00 uur

Kaartverkoop voor Bospop door Ticket Service via de 150 grotere postkantoren, 100 grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.
Informatie Publiek: VVV Weert, Tel. 0495 - 536800.
Reserveren Festivalcamping: www.bospop.nl

Bospop wordt mede mogelijk gemaakt door SNS Bank, Radio Veronica en OOR

Noot aan de redactie (