Ingezonden persbericht


Visionairs naar Amsterdams Internet Congres

Kevin Kelly (Wired), Michael Arrington (Techcrunch), en de spannendste Europese Internet start-ups.

30 mei, 2006

Op 7 juli (2006) zal in de St. Olofskapel te Amsterdam 'The Next Web Conference' plaatsvinden. The Next Web Conference richt zich op de toekomst van het internet. Hierbij wordt gekeken welke rol innovatie, technologie, business modellen, financieringsconstructies en culturele veranderingen gaan spelen in de toekomst van internet en onze manier van zaken doen.

Op het congres zullen onder andere Kevin Kelly (Editor at Large van Wired Magazine, tevens schrijver van 'Out of Control' en 'New Rules for the New Economy'), Michael Arrington (senior editor van TechCrunch -de meest invloedrijke blogger van de nieuwe internetstroming; Web2.0-), Mark Tluszcs (Mangrove Capital Partners, o.a. eerste investeerder in Skype) en Steven Pemberton (voorzitter van de W3C HTML and Forms working groups), hun visie geven over de toekomst van het internet.

Voor het eerst zal Kevin Kelly zijn gedachten en bevindingen over 'What Technology Wants', tevens de titel van zijn nieuw uit te brengen boek, in Europa openbaren. Kevin Kelly wordt gezien als 's werelds meest prominente denker, filosoof en schrijver op het gebied van nieuwe technologie en het internet.

Naast vijf prominente sprekers zullen ook de vijf meest succesvolle nieuwe Europese internet bedrijven (o.a. Hyves -NL-, Netvibes -FR-, Plazes -DE- en Allpeers -UK-) zichzelf in korte sessies presenteren. Atlas Ventures (met kantoren in US, UK, DE en FR) zal een echte 'elevator pitch' hosten, waarbij Europese entrepreneurs in de lift kunnen stappen met twee managing partners en hun idee mogen pitchen totdat de lift op de bovenste verdieping is aangekomen. Hiervoor kan men zich na registratie gratis opgeven.

The Next Web Conference is een absolute must voor iedere vooruitdenkende CEO, internet entrepreneur, innovatieve strateeg en fondsbeheerder. Vele invloedrijke internet professionals uit binnen- en buitenland zullen aanwezig zijn. Gedurende het congres is er gelegenheid om relaties op te bouwen en de conferentie zal worden afgesloten met een spraakmakend besloten feest voor sprekers, sponsoren en deelnemers.

De agenda en andere informatie, inclusief biografieën van de belangrijkste sprekers en de mogelijkheid om te registreren, zijn beschikbaar op de website.

The Next Web Conference
Amsterdam, 7 juli 2006
Barbizon Palace / St Olofskapel
http:www.thenextweb.org
Vroegboekkorting: EUR 395 (ex BTW)
Na 2 juni: EUR 495 (ex BTW)

Meer informatie: Boris Veldhuijzen van Zanten
boris@thenextweb.org
06 2181 1784

Er is beperkte ruimte voor pers. Stuur uw persaanvragen aan Patrick de Laive (patrick@thenextweb.org)

Dit bericht is ook online te vinden op: http://www.thenextweb.org/?r=persbericht Voor een Engelse versie, ga naar: http://www.thenextweb.org/?r=pressrelease

Patrick de Laive
0031 6 1418 2669
July 7, 2006 - Amsterdam, The Netherlands
-Essential for anyone interested in the future of Business-