Gemeente Abcoude


Release: 7 juli 2006 Superdisco!

Superdisco De laatste Release van dit seizoen! Daarom hebben wij (Tumult en Jildou) voor deze avond speciaal het team van Superdisco ingehuurd. Superdisco legt de verantwoordelijkheid voor het succes van de avond volledig in de handen van het publiek. Letterlijk en figuurlijk.

Bij binnenkomst ontvang je namelijk de unieke
Superstijl-barcodestemcertificaten. Vanaf dat moment is er geen weg meer terug. Elke 10-20 minuten is aan het publiek de keuze welke stijl er wordt gedraaid. ...Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Haal je certificaat over de scanner en wordt het Klassefeestje 2001 of gaan we gewoon Knallen? Wordt het nederhop, r&b, schuivelen, mash-ups, de top 5, zomer, disco dance, reggaeton, sexy liedjes, rockmuziek, WK voetbal, covers, britpop, hiphop en après-ski óf kies je 10 minuten voor het ultieme genot: Superstil(ssst)? Superdisco is democratie op de dansvloer, de meeste stemmen gelden. Ook zijn er rondes waarin je specifieke liedjes kunt kiezen. Denk aan Zoop, Snoop Dog, Rihana, Nelly Furtado, Shakira, Partysquad, Jan Smit, Kus, Chipz, Madonna. Dus trek je mooiste outfit aan en maak je eigen avond.

Vanaf 20.00 uur tot 00.00 uur. Voor iedereen tussen de 12 en 15 jaar (middelbare school) in Tumult.
Voor meer informatie kun je bellen met mij, Jildou 06-10675763 of mailen naar jildou.douma@abcoude.nl. Voor alle fotos en aankondigingen kun je kijken op
www.jeugdopbouwwerk-abc.hyves.nl.
PS: Ouder dan 15? Dan kun je naar de Superstijl-editie op 1 juli in Tumult.

---

21 juni 2006