Debuutsingle Paris Hilton op internet beschikbaar

Free record shop

Debuutsingle Paris Hilton als download op FreeRecordShop.nl

De debuutsingle 'stars are blind' van Paris Hilton is vanaf vandaag beschikbaar op internet. Paris Hilton, bekend van haar eigen tv-programma 'The simple life', haar tassenlijn, maar vooral als party-crasher en diva, wil met haar single de hitparades veroveren.

Het enigszins reggae getinte nummer is exclusief beschikbaar op www.FreeRecordShop.nl als try & buy download. Consumenten kunnen de single van de superster twee keer beluisteren, alvorens de koopbeslissing wordt gemaakt. Vanaf 7 juli ligt de single fysiek in de winkel. De single gaat vooraf aan de release van het complete album getiteld 'Paris Hilton' op 4 augustus.

Op het album werkt de Hilton-erfgename samen met de grootste producers; Scott Storch (50 cent, Beyoncé), J.R. Rotem (Rihanna) en Dr. Luke (Pink, Kelly Clarkson). Ook voor de teksten schakelde Paris de hulp in van de grootste namen binnen de industrie zoals Kara DioGuardi (Gwen Stefani, Christina Aguilera, Ashlee Simpson) en Billy Steinberg (Madonna, Cyndi Lauper, The Pretenders). Het album zal een mix zijn van reggae, pop en hiphop.

Johan van Hees, Algemeen Directeur Free Record Shop is verheugd over de try & buy downloadmogelijkheid van de single. 'De single van Paris Hilton wordt een regelrechte hit. Alles wat Paris aanpakt is een commercieel succes. Wij zijn dan ook verheugd dat we deze single op deze unieke manier kunnen aanbieden en het maakt legaal muziek downloaden weer aantrekkelijker.'


Noot voor de redactie (