Landstede


Trouwfeest bij Kinderopvang Ommen

Feest bij Kinderopvang Ommen op vrijdag 7 juli! Het kinderdagverblijf van Landstede Kinderopvang staat dan helemaal in het teken van het jaarlijkse zomerfeest in Ommen. Alle kinderen van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang doen mee aan het thema Zomerbruiloft. En alle ouders zijn ook van harte uitgenodigd.

Vrijdag 7 juli is Landstede Kinderopvang in Ommen helemaal in bruiloftsferen gehuld. Er wordt zelfs een echt huwelijk door een ambtenaar voltrokken. Een medewerkster van de kinderopvang trouwt zogenaamd met haar vriend. De kinderen van de kinderopvang maken het boeket en de ringen. Er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. En natuurlijk zijn er lekkere bruiloftshapjes en drankjes. Het feest is bedoeld voor alle kinderen van de kinderopvang en de buitenschoolse opvang, en hun ouders, de gastouders en de vraagouders.

Lokaal betrokken
Landstede staat middenin de samenleving. Dat betekent onder andere dat de organisatie inspeelt op, en bijdraagt aan dat wat er in de omgeving gebeurt. Zo is Landstede Kinderopvang niet een op zichzelf staand geheel, maar maakt deel uit van de leefgemeenschap en de activiteiten die daar worden georganiseerd. Op deze manier leren de kinderen spelenderwijs betrokken te zijn met de maatschappij en de mensen om hen heen.

Kinderopvang Ommen is gevestigd aan de Haarsweg 107. Het feest is op vrijdag 7 juli van 15.00 tot 17.00 uur. De echte bruiloft vindt plaats om 16.00 uur.

Landstede Kinderopvang