Gemeente Hilversum

Verkeersmaatregelen Hilversum Alive

28 juni 2006
Voor de achtste maal vindt het jaarlijkse evenement Hilversum Alive plaats.
Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli wordt op negen podia in de binnenstad muziek gemaakt. Daarnaast is er een kunstmarkt en kunstloterij, een braderie, een proeverij en een oldtimeroptocht. Het totale programma is te vinden op de website van Hilversum Alive (zie de link aan de rechterkant van dit scherm). Tijdens het evenement zijn in de binnenstad diverse (verkeers)maatregelen van kracht

Markt & Verkeersmaatregelen
Op zaterdag 8 juli verschuift de markt op het Langgewenst een stuk naar achteren. Aan de voorzijde van het Langgewenst staat een van de negen muziekpodia.
Vanwege een nieuw podium in de Stationsstraat en in verband met de veiligheid van het overstekende publiek, wordt de Stationsstraat van vrijdagavond 7 juli om 19.00 uur tot en met zondagavond 9 juli afgesloten. Het autoverkeer op de centrumring wordt vanaf de Schapenkamp omgeleid via de Koninginneweg, de Schoolstraat en vervolgens langs de markt naar het Melkpad. Op de Koninginneweg wordt tussen de Stationsstraat en de Lage Naarderweg de rijrichting omgedraaid.