ID&T


Rob Gee vrijdag 7 juli in Studio 80

Sensation Black is natuurlijk niet compleet zonder een special act van het hoogste niveau. Rob Gee "The Gabber Guru", bekend van de monsterhit "Ecstasy You Got What I Need", staat zaterdag 8 juli in de Amsterdam ArenA zij aan zij met niemand minder dan hiphoplegende Kurtis Blow, DJ Starscream aka #0 van Slipknot en het rockgeweld van Biohazard-bandleden Billy Graziadei & Scotty "Sure Shot" Roberts.

Als bepaald niet bescheiden voorproefje op dit muzikaal geweld staat Rob de dag ervoor, vrijdag 7 juli dus, in de het Amsterdamse intieme Studio 80 voor een eenmalige performance. Voor 200 gelukkige fans is er de mogelijkheid om dit schouwspel van dichtbij mee te maken. Op Kurtis Blow na, zal het vierkoppige collectief in zijn complete bezetten het podium beklimmen.

Rob is sowieso iemand die graag samenwerkt met de meest uiteenlopende artiesten. Hij werkte in het verleden al onder andere samen met gerespecteerde rock, metal, hardcore en hip hop acts zoals Hatebreed, Wu-Tang Clan, Cypress Hill en System of A Down; toch niet de minsten! Uiteindelijk heeft dit altijd gezorgd voor een frisse mix van de rauwere muziekstijlen. Ook Studio 80 wordt dus onderworpen aan zon experiment.

Het speciale optreden vindt plaats achter gesloten deuren en is alleen toegankelijk voor de eerste 200 inschrijvingen. Inschrijven kan via geeblack@studio-80.nl

De deuren gaan vrijdag om 20.00 uur open en de entree is gratis!

GEE PREPARED!

Studio 80

Geplaatst op: 04-07-2006