ID&T


Welcome To The Future in Studio 80

Op vrijdag 7 juli is het feest in Studio 80! En niet zomeer een feest, want dat weekend viert het Amsterdamse platform voor nieuwe electronische muziek (dat in augustus voor het eerst een eigen podium host op Mystery Land) zijn eenjarige jubileum met een speciale editie van Welcome to the future met negen djs, verdeeld over twee zalen.

Welcome to the future, een van de langstlopende partys van Amsterdam (in 1994 maakte Underworld zijn Nederlandse debuut op WTTF!) kan terugkijken op een zeer succesvol eerste jaar in Studio 80. Er werden niet alleen veelbelovende nieuwe namen werden gepresenteerd (van Jason & The Argonauts tot Lauhaus en David Labeij), maar ook groeide het GO4 samenwerkingsverband tussen Eric de Man & Handel, Le Clic en Quazar uit tot een groot succes. De diverse producers zochten elkaar regelmatig op in de studio, wat onder andere resulteerde in het eerste plaatwerk van Le Clic.
Natuurlijk zijn op vrijdag 7 juli al onze residents de creme de la creme van de Amsterdamse underground - van de partij: Eric de Man, Aron Friedman, Julien Chaptal en Noah Pepper van Le Clic, Quazar Soundsystem featuring Jobez en als special guests de jonge minimal-ster Zoe Xenia en de Arnhemse dj-producer Kamil Zalewski. Muzikaal gezien zigzagt het programma in de grote zaal van deep house en minimal tot electro, house en techno, waarbij Eric de Man zijn plek als afsluiter weer opeist, al eindigt het feest als altijd in een serieuze back to back mayhem.
Lil Ds Spacepaleis in de tweede zaal is het domein voor spacey chill out en minimal. Hier draait onze minimal queen samen met dj Esther in een zes uur durende, duizelingwekkende muzikale trip. Niet te missen.

room 1
ERIC DE MAN
ZOE XENIA
LE CLIC DJs
ARON FRIEDMAN
KAMIL ZALEWSKI
QUAZAR SOUNDSYSTEM ft JOBEZ

room 2
LIL Ds SPACEPALEIS
featuring
LIL D
DJ ESTHER

Lights: Gert Hoek & Yvonne

Voor meer informatie check www.welcometothefuture.nl

Entrance: 7,50 euro

2200 - late

STUDIO 80
Rembrandtplein 17
Amsterdam

Geplaatst op: 04-07-2006