Gemeente Maassluis

Wethouder Keijzer geeft startsein nieuwbouw Havenhof

Dit is een persbericht van Dura Vermeer Bouw Rotterdam BV

Wethouder A.G.M. Keijzer (Stedelijke Ontwikkeling) geeft op vrijdag 7 juli 2006 samen met de toekomstige bewoners het officiële startschot voor de bouw van appartementencomplex Havenhof aan de Haven/Fenacoliuslaan/Havenstraat in Maassluis. Het project Havenhof is een ontwikkeling en realisatie van Dura Vermeer Bouw Rotterdam BV.

Het project Havenhof verrijst op de locatie van de voormalige gasfabriek en is een ontwerp van architectenbureau Van den Berg Kruisheer Elffers uit Rotterdam. Het complex bestaat uit twee unieke gebouwen rondom een deels gemeenschappelijke daktuin.

Het ene gebouw, Havenhof Kade, ligt aan de Haven en wordt gekenmerkt door een klassieke vormgeving. Het andere gebouw, Havenhof Binnen, gelegen aan de Fenacoliuslaan en Havenstraat, heeft een meer eigentijdse uitstraling. Beide gebouwen vormen een geheel, harmoniërend met de omliggende bebouwing en het karakter van de stad. Het complex telt 41 woningen en 96 parkeerplaatsen.

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Maeslanden Makelaardij, T (010) 592 33 00