Cisco verlengt renteloos financieringssysteem voor MKB

Amsterdam, 6 juli 2006 - Cisco Systems Capital, een dochteronderneming van Cisco Systems, heeft het renteloze financieringsaanbod voor kleine en middelgrote ondernemingen verlengd tot het einde van dit jaar. Hiermee maakt Cisco het voor nog meer ondernemingen in het MKB mogelijk om te blijven investeren in innovatieve data- en communicatieoplossingen.

Aanvankelijk zou het 0%-financieringsaanbod eind juni aflopen. Het pakket is echter zeer populair bij bedrijven die hun informatietechnologie (IT) en netwerkinfrastructuur strategisch willen ontwikkelen. Deze verlenging van de regeling geeft nog meer organisaties de mogelijkheid om kosteneffectief te investeren in slimme, simpele en hoogbeveiligde oplossingen, die tegemoet komen aan de korte- en lange termijn behoeftes van bedrijven. Deze technologieën kunnen bijdragen aan het minimaliseren van de kosten, het versnellen van de besluitvaardigheid, het verhogen van de productiviteit van werknemers en betere klantrelaties.

De regeling is onderdeel van Cisco's EasyLease-programma, een programma voor de lease van technologie. Door de betalingen op te splitsen in renteloze maand- of kwartaalbedragen, worden technologische oplossingen betaalbaar. Bovendien is het ook mogelijk technologieën van derden te financieren via het programma. Voorwaarde is dat de oplossing voor 70 procent moet bestaan uit Cisco-hardware, -software en -services. Met deze regeling is het ook voor kleine tot middelgrote ondernemingen mogelijk om te profiteren van de nieuwste technologieën, in combinatie met flexibele termijnbetalingen en snelle kredietafhandeling.

Ook partners van Cisco kunnen profiteren van het EasyLease-programma. Zo kunnen zij nog beter concurreren en zichzelf positioneren als aanbieder van strategische oplossingen. Voor de regeling geldt een instapbedrag van 1.000 euro.

Voor het volledige, Engelstalige persbericht zie: http://newsroom.cisco.com/dlls/2006/prod_070606.html

Over Cisco Systems
Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO), wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen voor internet, zet zich al 20 jaar in voor technologische innovatie, en heeft maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog op de agenda staan. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco-apparatuur in Europa. Meer informatie is beschikbaar via www.cisco.nl. Het laatste internationale nieuws vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com. Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems Inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken beschreven in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Over Cisco Systems Capital
Cisco Systems Capital is een honderd procent dochteronderneming van Cisco Systems Inc. Zijn financiële consultants helpen bedrijven van alle groottes tegemoet te komen aan hun financiële behoeften, zodat zij hun technologieën up-to-date kunnen houden en tegelijkertijd hun budgetten kunnen bewaken. Het bedrijf is gespecialiseerd in de financiering van netwerken door innovatieve, flexibele financiële programma's te bieden aan klanten van Cisco Systems en partners in het kanaal. Voor meer informatie zie: http://www.cisco.com/global/EMEA/cisco_capital/index.shtml.



Ingezonden persbericht