Nieuw van wakker dier: veggiedogs komen naar je toe deze zomer!

Onze wakkere worstenman Harry Voss toert deze zomer door Nederland met Wakker Dier's VeggieDog-kar. Zin in een hartige, gezonde maar ook diervriendelijke snack? Kom de vegetarische hotdog proeven en kijk in de agenda waar Harry staat deze week!

AGENDA

* 7 juli: Weert, braderie

* 13 juli: Heerenveen, braderie/zomermarkt
* 15 juli: Otterlo, centrum

* 17 juli: Luttenberg, braderie

* 19 juli: Oosterbeek, braderie

* 1 augustus: Woudhoeve, camping Egmond aan de Hoef
* 6 Augustus: Zeewolde (camping Flevo Natuur)
* 8 Augustus: Balkbrug, camping Reestdal

* 11 augustus: Veghel, Meijerijplein

* 24 augustus: Zoetermeer, braderie

* 25 augustus: Delft

* 26 augustus: Nieuwegein

* 2 september: Eemnes

De agenda wordt regelmatig ge-up date! Ook op de landelijke radiozenders 1, 2 en 4 kun je horen wanneer de VeggieDog-kar bij jou in de buurt is!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om af en toe of altijd vegetarisch te eten. Het aantal vegetariërs nam de afgelopen twee jaar met bijna eenderde toe en jaarlijks stijgt de verkoop van vleesvervangers met zo'n 25%. Toch denken sommige mensen dat vegetariërs nog altijd alleen tofublokjes en kikkererwten eten. Niets is minder waar! Er ligt de laatste jaren een keur aan gevarieerde vleesvervangers in vrijwel iedere supermarkt.

Download hier de speciale VeggieDog folder van Wakker Dier.

Weet je nog een evenement bij jou in de regio waar de veggiedog-kar goed bij zou passen? Of zou je de VeggieDog-kar inclusief diervriendelijke venter op je bruiloft of partij uit willen nodigen? Mail dan naar info@wakkerdier.nl of bel met 020-4604210. Dan staan we binnenkort bij jou in de buurt!