AutoRai

Hyundai pakt uit met zeer complete S-Editions

(7/7/2006)

Hyundai pakt deze zomer uit met extra complete S-editions van de Hyundai Atos, de Hyundai Getz, de Hyundai Matrix en de Hyundai Tuscon. Deze actiemodellen van Hyundai zijn niet alleen super de luxe uitgerust met ondermeer airconditioning, parkeersensoren en andere accessoires, maar ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Het voordeel op zoân S-Edition van Hyundai kan zo maar oplopen tot ⬠2.630,-. Wie een proefrit in een dergelijk kwaliteitsproduct van Hyundai maakt wordt ook nog eens beloond met een exclusieve SUPERMAN-DVD.

Hyundai is de held van de hedendaagse auto-industrie. Sterk, betrouwbaar en zeer succesvol. Hyundai is dan ook een van de snelst groeiende automerken van dit moment. Onafhankelijke consumentenonderzoeken wijzen uit dat Hyundai kwalitatief bij de wereldtop behoort. Het Koreaanse merk heeft bovendien de ambitie om mede door de Europese vormgeving en de hoge kwaliteit van de producten binnen een aantal jaren door te groeien tot het vijfde automerk ter wereld.

Hyundai maakt aantrekkelijke autoâs voor een breed publiek. Deze producten zijn ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. De nieuwe S-Editions zijn daarvan het bewijs. De hoge kwaliteit wordt ook nog eens onderstreept door de unieke driejarige Multipointgarantie zonder kilometerbeperking.

Hyundai Atos 1.1i S-Edition
De Hyundai Atos S-Edition heeft een 1.1i viercilinder benzinemotor (46 kW/63 pk). Deze Hyundai Atos heeft ondermeer ABS met EBD, centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor. Een airbag voor de bestuurder en nu ook een radio/cd-speler, parkeersensoren én airconditioning. De prijs bedraagt ⬠8.995,-. Dat levert een voordeel op van ⬠1.140,-. Er is al een Hyundai Atos vanaf ⬠7.995,-.

Hyundai Getz 1.4i S-Edition
De Hyundai Getz S-Edition heeft een sterke 1.4i benzinemotor (71 kW/97 pk) en is daarnaast uitgerust met ondermeer ABS met EBD, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen voor, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, een radio/cd-speler, parkeersensoren en airconditioning. De prijs bedraagt ⬠12.995,-. Dit betekent een voordeel van ⬠1.035,-. De Hyundai Getz is verkrijgbaar vanaf ⬠9.995,-

Hyundai Matrix S-Edition
De Hyundai Matrix S-Edition heeft een 1.6i benzinemotor met een vermogen van 76 kW/103 pk . De Matrix heeft een zeer hoog uitrustingsniveau met ABS met EBD, airbags voor, centrale deurvergrendeling, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, een radio/cd-speler, parkeersensoren en airconditioning voor de prijs van ⬠17.495. Het voordeel is daarmee liefst ⬠2.630,-. Er is al een Hyundai Matrix vanaf ⬠15.995,-.

Hyundai Tucson 2.0i S-Edition
De stoere Hyundai Tucson 2.0i S-Edition heeft een zeer krachtige 2-liter benzinemotor (104 kW/141 pk). Dit aantrekkelijke actiemodel is uitgerust met ondermeer ABS met EBD, climate control, 16âlichtmetalen velgen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmbare voorstoelen, two tone lederen bekleding én parkeersensoren. De prijs is: ⬠26.695,-. Het voordeel bedraagt ⬠1.095,-. Er is al een Tucson vanaf ⬠23.495,-

Kijk voor meer informatie over Hyundai en de S-Editions op www.hyundai.nl/seditions.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster