Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Verkeerscontroles

Varsseveld/Westendrop/Vorden/Aalten, 07-07-2006 o De politie heeft op donderdag 6 juli enkele verkeerscontroles gehouden in de Achterhoek.

In Varsseveld aan de Zelhemseweg controleerde de politie in de ochtenduren korte tijd met een lasergun. 4 passanten reden te hard. De hoogst gemeten snelheid was 111 km/pu, de maximum toegestane snelheid is 80 km/pu.

In Westendorp aan de Doetinchemseweg controleerde de politie voor de middag ook korte tijd met een lasergun. 3 passanten reden te hard. De hoogst gemeten snelheid was 103 km/pu, de maximum toegestane snelheid is 80 km/pu.

In Vorden aan de Wildenborchseweg controleerde de politie na de middag met een radarauto. Van de 520 passanten reden er 67 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 100 km/pu, de maximum toegestane snelheid is 60 km/pu.

In Aalten controleerde de politie met radar aan de Dinxperlosestraatweg aan het eind van de middag. Van de 240 passanten reden er 19 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 90 km/pu, de maximum toegestane snelheid is 60 km/pu.