Gemeente Hellendoorn


Ingang raadhuis (tijdelijk) verplaatst

De bouw van het Huis van Cultuur en Bestuur schiet goed op. Als volgende stap wordt het huidige raadhuis gerenoveerd. Gevolg daarvan is dat de balies en de hoofdingang (tijdelijk) worden verplaatst naar de Constantijnstraat 32 a.

Wat verandert er?

* Vanaf 31 juli tot eind van het jaar is de hoofdingang van het raadhuis tijdelijk niet aan de Willem-Alexanderstraat maar aan de Constantijnstraat 32 a, bij het vernieuwde CWI.
* De balies van Burgerzaken& Belastingen en de receptie verhuizen op 28 juli naar de nieuwe (tijdelijke) plek. Daardoor zullen deze balies vrijdag 28 juli vanaf 12.00 zijn gesloten, een paar uur eerder dan normaal.

* De balie Werk&Bijstand wordt ook verplaatst, maar blijft gewoon open: op donderdag 27 juli nog op de oude plek aan de Willem-Alexanderstraat, vanaf de dag erna, vrijdag 28 juli, op de Constantijnstraat 32 a, waar Werk&Bijstand samen met CWI en UWV vanaf dat moment één gezamenlijke "Beursvloer voor werk en inkomen" zal vormen.

Wat blijft hetzelfde?

* De overige loketten op de tijdelijke locaties (Bouwen&Milieu (Hendrik Wormser), Wegen, Groen&Afval (Hendrik Wormser) en Zorg, Welzijn, Onderwijs&Sport (Hervormd Centrum) zijn op 28 juli gewoon geopend van 8.00 tot 14.30 uur.

* Op maandag 31 juli zijn de verhuisde balies om 8.00 weer open, op hun nieuwe plekken. Ook op de nieuwe plek blijven de huidige openingstijden gelden: Werk&Bijstand van 8 tot 14.30 uur; Burgerzaken& Belastingen van 8.00 tot 14.30uur, en op donderdag van 9.00 tot 19.30 uur, de receptie van 8.00 tot 14.30 uur en het CWI van 9.00 tot 17.00 uur.

En dan nogâ¦.

* De balie Burgerzaken&Belastingen en de receptiebalie zijn vanaf januari weer te bereiken vanaf de centrale ingang aan de Willem Alexanderstraat, samen met de andere loketten van de gemeente, die dan terugkeren naar het Huis voor Cultuur en Bestuur.
* De balie Werk&Bijstand blijft vanaf nu haar vaste ingang aan de Constantijnstraat houden, samen met CWI en UWV.

We zullen ook in deze bouwfase ons uiterste best doen om de overlast van de bouwwerkzaamheden tot het minimum te beperken. We hopen op ieders begrip.