The Amsterdam Dungeon afgelopen nacht set voor videoclip

The amsterdam dungeon

The Amsterdam Dungeon afgelopen nacht set voor videoclip titelsong Dood Eind

Afgelopen nacht was de gehele Amsterdam Dungeon omgetoverd tot een ware filmset. De Nieuwe Nederlandse horror film Dood Eind koos The Amsterdam Dungeon als ideale griezel locatie om de titelsong op te nemen met grote artiesten zoals The Partysquad, Victoria Koblenko en opkomende artiesten Nino en Singa.

De film Dood Eind belooft de eerste echte Nederlandse horrorfilm te worden. Niet zo gek dat er gekozen wordt voor The Amsterdam Dungeon als ideale locatie. The Amsterdam Dungeon staat garant voor spanning, griezelen en angstaanjagende effecten. Allemaal ingrediënten die ook terug te vinden zijn in de film. De videoclip van de titelsong genaamd 'Alleen voor de wereld' gezongen door Nino, Singa en geproduceerd door The Partysquad zal dan ook een spectaculaire clip worden met ingrediënten uit The Amsterdam Dungeon en de film Dood Eind.

The Partysquad kennen we allemaal nog van hun hit 'Rampeneren' in april van dit jaar.'Tijdens een rondje in de donkere Dungeon waren Ruben en Jerry van The Partysquad erg onder de indruk van The Amsterdam Dungeon,'zegt marketing manager Nicole de Klerk.'Ze waren niet alleen doodsbang, maar vonden de griezelige aankleding van The Amsterdam Dungeon erg angstaanjagend en in rap stijl erg dope. De achtbaan wilde ze graag een keer proberen, maar dan wel overdag als het iets lichter zou zijn,'aldus Nicole.

De film Dood Eind heeft een zeer spannend verhaal. Tijdens een gezellige avond rond het kampvuur worden zeven jeugdvrienden plotseling aangevallen door een stel bloeddorstige honden. Ze weten zich in een oud, verlaten landhuis te verschansen, maar dat blijkt niet zo verlaten als gedacht. Ze horen geluiden, deuren sluiten vanzelf en ze zien de beangstigende verschijning van een vrouw. Maar het is pas het begin van de duivelse opgave om het huis veilig weer te verlaten. De paniek, de toenemende kou, vermoeidheid en onderlinge conflicten maken hun zoektocht naar een uitweg tot een hel. Toch zullen de overlevenden het angstige verleden van het huis helemaal moeten ontrafelen voordat er weer licht door de duistere gangen zal schijnen...

De videoclip zal vanaf volgende week te zien zijn op TMF. De Film Dood Eind zal vanaf 3 augustus draaien in de bioscopen in de grote steden. Griezelen in The Amsterdam Dungeon en zelf zien waar de clip is opgenomen? The Amsterdam Dungeon is elke dag geopend van 10.30-18.00.


Noot voor de redactie,