2e persbericht van vrijdag 7 juli 2006

Eindhoven, 07-07-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Eten zonder te betalen (deel 2)

Vrijdagmiddag rond 13.50 uur is op de Vrijstraat een 44-jarige man uit Maastricht wederom aangehouden voor flessentrekkerij. Hij nuttigde een maaltijd bij een restaurant zonder te betalen. Donderdagavond werd de man ook aangehouden voor hetzelfde feit (zie 1e persbericht van vrijdag 7 juli). Tegen de man is weer proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Politie zoekt getuigen overval

Donderdagochtend rond 8.40 uur is een winkel aan het Belgiëplein overvallen. Een medewerker die de winkel wilde openen werd door een man met vuurwapen bedreigd. Hij werd gedwongen geld uit de kluis te halen. De dader ging er vandoor met een onbekend geldbedrag. De dader was ongeveer 25 jaar oud, had een normaal postuur, een lengte van ongeveer 1.85 m. en hij had kort donker haar en donkere ogen. Hij droeg een beige petje, een shirt met korte mouwen en een zwarte broek. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Woensel-Noord via telefonnummer 0900-8844.

Eindhoven: Motorrijder gewond bij aanrijding

Een 18-jarige Eindhovenaar is vrijdagmiddag rond 13.45 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising
Rachelsmolen/Opwettensemolen. Hij gaf daar op zijn motor geen voorrang aan een auto die werd bestuurd door een 41-jarige man uit Eindhoven die van rechts kwam. De motorrijder is met onbekend letsel opgenomen in een ziekenhuis.

Elsendorp: Politie houdt man aan na doorrijden na aanrijding

Vrijdagochtend rond 9.30 uur is op het Hoogven in Erp een 47-jarige man uit Karrenzin (D) aangehouden. Hij reed rond 8.40 uur die ochtend met zijn vrachtwagen tegen een lichtmast op de Elsendorpseweg in Elsendorp en reed daarna door. Hij is meegenomen naar het bureau en na verhoor heengezonden met een dagvaarding.