Ingezonden persbericht


Nederland Transparant op weg naar de Tweede Kamerverkiezing

Dagelijks blijkt dat er in Nederland vele misstanden bestaan en voortbestaan. Fraude en gecorrumpeerde bestuursorganen, ook bij de overheid, blijven onbestreden en transparantie en openheid zijn ver te zoeken. De grote landelijke politieke partijen doen daar weinig aan. Nederland Transparant streeft er nadrukkelijk naar hier wel verandering in aan te brengen.

Dit streven is bij geen van de grote landelijke politieke partijen in goede handen. De wil ontbreekt en de moed, kwaliteit en praktijkervaring bij de meeste huidige Tweede Kamerleden is afwezig. Het bestuur van Nederland Transparant blijft van mening dat uitvoering van haar doelstellingen uitermate noodzakelijk is voor Nederland, waarbij het bestrijden van misstanden voorop dient te staan.

Om dit te realiseren is Nederland Transparant voornemens aan de Tweede Kamerverkiezing van 22 november 2006 deel te nemen.

Uw steun is daarbij noodzakelijk. Voor deelname aan de Tweede Kamerverkiezing zijn 570 ondersteuningsverklaringen uit heel het land (30 per district) benodigd. Als u te zijner tijd een ondersteuningsverklaring wilt tekenen dan wel in uw district ondersteuningsverklaringen wilt verzamelen voor Nederland Transparant, dan kunt u een e-mail met uw naam, adres en emailadres mailen naar contact@nederlandtransparant.nl. Er zal dan spoedig met u contact opgenomen worden.

Daarnaast blijven financiële middelen voor de borgstelling, reclames, posters, flyers, organisatorische kosten ed. noodzakelijk. Nederland Transparant wordt in tegenstelling tot de andere landelijke politieke partijen in het geheel niet gesubsidieerd en dient alles met behulp van vrijwilligers en giften te organiseren. Uw hulp is daarbij hard nodig. Indien u Nederland Transparant wilt steunen kunt u uw donatie overmaken op bankrekeningnummer 1020.62.234 op naam van Nederland Transparant te Rotterdam. Giften aan Nederland Transparant zijn aftrekbaar van de belasting.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun. Zonder uw steun aan Nederland Transparant zal er in de toekomst niet veel veranderen.

Het bestuur van Nederland Transparant.
7 juli 2006

http://www.nederlandtransparant.nl/



Ingezonden persbericht