Mojo Concerts

20-6-2006

Roger Waters opnieuw in Nederland

Zijn optreden op het Arrow Rock Festival enkele weken geleden ontketende een ware golf van wildenthousiaste reacties. Op het forum van de site van het gelijknamige festival waren de superlatieven niet van de lucht. De hoogtijdagen van Pink Floyd tijdperk liggen al weer een tijd achter ons, oprichter Roger Waters maakt nog steeds warme gevoelens los bij een hele hoop Pink Floyd-fans.

Net als in Lichtenvoorde staat de eerste helft van het optreden in het teken van oude Pink Floyd hits. Ook solowerk van Roger Waters passeert de revue. In de tweede helft is het The Dark Side Of The Moon wat de klok slaat. Van Speak To Me tot Eclipse: werkelijk alles komt voorbij. Uiteraard gaat dit spektakel gepaard met veel audio-visueel geweld (gigantische videobeelden en spectaculair surround quadrofonisch geluid). Een oor- en oogstrelend avontuur dat alle zintuigen tart!

Vrijdag 7 juli 2006
Ahoy' - Rotterdam
Entree: E 69,-/E 64,-/E 59,-/E 54,-/E 49,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 24 juni om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal. Of bestel online kaarten hier.