AEGON

AEGON en Ranbaxy Promoter Group kondigen voornemen tot samenwerking in India aan

Den Haag, 7 juli 2006

AEGON en Ranbaxy Promoter Group hebben vandaag hun voornemen bekend gemaakt om gezamenlijk verzekerings- en beleggingsactiviteiten te ontplooien in India. Deze activiteiten zullen worden uitgevoerd door AEGON en Religare, onderdeel van de Ranbaxy Promoter Group. Religare biedt financiële diensten aan in heel India via ruim 150 eigen kantoren en 300 partnerlocaties.

Door de combinatie van AEGON's internationale verzekerings- en beleggingsexpertise met het uitgebreide aanbod van financiële diensten en de grote distributiecapaciteit van Religare, verwachten beide partners met succes de Indiase markt te betreden met verzekerings- en beleggingsproducten.

Het betreden van de Indiase markt past in AEGON's strategie om uit te breiden in landen die lange termijn groeimogelijkheden bieden voor verzekerings- en beleggingsproducten. Vanwege de omvangrijke bevolking, de zich snel ontwikkelende economie, de relatief onderontwikkelde markt voor verzekeringen en de aanhoudend sterke groeiscenario's voor de
verzekeringssector, is India is al langer één van de markten waarop AEGON zich wil vestigen.

AEGON en Ranbaxy Promoter Group verwachten later dit jaar een overeenkomst te kunnen aankondigen.

Over AEGON
AEGON is een van de grootste levens- en
pensioenverzekeraars ter wereld en een toonaangevende aanbieder van beleggingsproducten. AEGON stimuleert lokale vestigingen hun producten en diensten zo te ontwikkelen dat deze optimaal aansluiten bij de wensen van klanten, waarbij gebruik gemaakt wordt van de meest geschikte distributiekanalen. AEGON is trots deze lokale aanpak te kunnen combineren met de kracht van de groeiende wereldwijde organisatie.

AEGON's hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Wereldwijd heeft AEGON ongeveer 27.000 medewerkers in dienst. De drie grootste markten van AEGON zijn de Verenigde Staten, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast is de Groep actief in een aantal andere landen, waaronder Canada, China, Hongarije, Polen, Slowakije, Spanje, Taiwan en Tsjechië.

Respect, kwaliteit, transparantie en vertrouwen vormen de kernwaarden van AEGON. AEGON streeft er voortdurend naar om de verwachtingen van klanten, aandeelhouders, werknemers en zakenpartners waar te maken. AEGON is voortdurend op zoek naar innovatieve ideeën en streeft ernaar de beste in de bedrijfstak te zijn

Over Ranbaxy Promotor Group
Ranbaxy Promotor Group is een van India's
toonaangevende dienstverleners met belangen in de geneesmiddelenindustrie, gezondheidszorg, pathologische laboratoria en financiële dienstverlening via Ranbaxy Laboratories Limited, Fortis Healthcare Limited, SRL Ranbaxy Limited en Religare Enterprise Limited.

Religare Enterprises Limited is de financiële dienstverleningstak van de Ranbaxy Promotor Group. Religare is actief in heel India met meer dan 150 kantoren en 300 partnerlocaties. Religare biedt uiteenlopende diensten aan op het gebied van aandelen en commodities, zakelijk bankieren, verkoop van beleggingsfondsen, verzekeringen, persoonlijke leningen en andere vermogensgerelateerde producten. Tevens beheert Religare omvangrijke aandelenbeleggingen door haar portfolio managementdiensten.

Disclaimer
Belangrijke noot met betrekking tot verwachtingen De in dit bericht opgenomen mededelingen, voor zover geen historische feiten, zijn verwachtingen zoals bedoeld in de U.S. Private Securities Litigiation Reform Act. Verwachtingen zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen van het management met betrekking tot toekomstige ontwikkelingen en hun potentiële effecten op de onderneming. Deze mededelingen zijn geen garantie dat de toekomstige ontwikkelingen die de onderneming beïnvloeden die zullen zijn die het management verwacht. De feitelijke resultaten kunnen materieel verschillen van de verwachtingen.

Alle verwachtingen zijn onderhevig aan meerdere risico's en onzekerheden inclusief, echter niet beperkt tot het volgende: (1) veranderingen in algemene economische omstandigheden, inclusief veranderingen in de ontwikkeling van de financiële markten en rentestanden; (2) de reactie van klanten met betrekking tot nieuwe producten en distributiekanalen; (3) veranderingen op het gebied van concurrentie, wetgeving, toezicht of belastingwetgeving die de kosten voor distributie van of vraag naar onze producten beïnvloeden; (4) overmacht; (5) terrorisme, oorlogsdaden en pandemieën; (6) veranderingen die invloed hebben op sterftecijfers, levensverwachtingen en andere factoren die de winstgevendheid van onze verzekeringsproducten kunnen beïnvloeden; en (7) het niet behalen van verwachte resultaten,
efficiencyverbeteringen of andere kostenbesparende initiatieven.

---

AEGON N.V.
Group Corporate Affairs & Investor Relations

Den Haag
Analisten & beleggers + 31 70 344 83 05
Media + 31 70 344 83 44
e-mail