Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Nederlands elftal zorgt zelf voor "normaal" straatbeeld Praxis laat kluswijzer om te "ont-oranjen" op de plank liggen

Diemen, 7 juli 2006 - Een kluswijzer van Praxis om te "ont-oranjen" blijkt niet nodig. Het Nederlands elftal heeft er onlangs zelf voor gezorgd dat het straatbeeld weer volledig normaal is. Schrale troost is dat tijdens de WK-finale op 9 juli de kleuren rood, wit en blauw zullen overheersen. Niettemin kijkt Praxis terug op een zeer geslaagde WK-actie. De bouwmarktketen riep mensen op hun huis, kroeg, caravan, tuin etc. een complete oranje WK-metamorfose te geven en er een foto van te maken. De allermooiste oranje-kiekjes hebben twee winnaars een auto opgeleverd.

De afgelopen weken waren de schappen van de bouwmarktketen voor een belangrijk deel gevuld met oranje-artikelen. Remi G. Ramcharan, manager Sales Promotion en Public Relations van Praxis: "Alles was erop gericht om er een mooi oranje-feest van te maken. In dat kader leek het ons een leuk idee om mensen op te roepen hun huis, tuin, caravan een oranje uitstraling te geven en er een foto van te maken. Dat leverde honderden inzendingen en uiteindelijk twee hoofdprijswinnaars op. De actie is geslaagd. Jammer dat het Nederlands elftal de klus niet heeft kunnen klaren en vroegtijdig Duitsland moest verlaten. Bij wijze van grap spraken we intern al over een kluswijzer om te ont-oranjen, maar die kan dus nu op de plank blijven liggen."

Over Praxis
Praxis is een landelijk gespreide doe-het-zelfketen met ruim 130 vestigingen. De eerste Praxis werd in 1978 geopend in Venlo, momenteel zijn bijna 5.000 mensen werkzaam bij Praxis. Naast de gewone Praxis-bouwmarkten beschikt Praxis over 25 Megastores. Praxis bevestigt daarmee trendsetter te zijn in de branche. Onder deze Megastores bevinden zich 11 Megastores gecombineerd met een tuincentrum. De Praxis Groep is een onderdeel van het Maxeda-concern. Meer informatie: www.praxis.nl


- EINDE PERSBERICHT -

Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht