Ingezonden persbericht


NIEUWS
Computerweg 22
NL-3542 DR Utrecht

PERSBERICHT

Utrecht, vrijdag 7 juli 2006

Winnaar Tech Data KickBack WK 2006 spel bekend

Na een spannende penalty eindstrijd tussen de 9 weekwinnaars is gisteren de overal winnaar van het Tech Data Kickback WK spel bekend geworden, H&R Automatisering te Utrecht. Zij gingen er vandoor met de hoofdprijs: een exclusieve reis van 2 weken naar Zuid-Afrika, het gastland voor het WK Voetbal in 2010.

Onder belangstelling van de ruim 150 aanwezigen werden door de weekwinaars penalty's geschoten op Feyenoord keeper Michael Aerts. "Er was duidelijk geoefend door de deelnemers want er werd hard, met hoge snelheid en fanatiek geschoten", aldus eredivisie doelman Aerts.

"Met het live penalty event als afsluiting kijken wij terug op een succesvolle Kickback WK campagne. We zijn erin geslaagd om het merk en de actie producten van onze 20 deelnemende leveranciers tijdens het WK in de spotlight te zetten bij onze resellers. Tijdens de Kickback actie werden in het bijzonder populaire en betaalbare producten ingezet. Voor resellers was de actie naast alle prijzen extra aantrekkelijk omdat het om goedlopende producten ging", aldus Ronald Schapendonk, Channel Marketing Manager Tech Data.

Over Tech Data
Tech Data Nederland bv is onderdeel van Tech Data Corporation

(Nasdaq: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (110e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 90.000 technologieresellers in de Verenigde Staten, Canada, het Caraïbisch Gebied, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op 31 januari 2006, voor 20,5 miljard USD aan verkopen gerealiseerd. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl

Contact gegevens

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Tech Data Nederland bv
Ronald Schapendonk
Channel Marketing Manager
Email: rschapendonk@techdata.nl

Tech Data Nederland bv
Computerweg 22
NL-3542 DR UTRECHT

Tel : +31 (0)346 585 000

Fax: : +31 (0)346 585 001


---- --