Ingezonden persbericht

VEENENDAALSE MEEST HARTELIJKE PERSOON VAN NEDERLAND

Afgelopen zaterdag 1 juli is Ellen van der Linden uit Veenendaal door Ardoer uitgeroepen tot "meest hartelijke persoon van Nederland 2006". Omdat Ardoer.com de hartelijkheid in Nederland wil bevorderen, werd in januari een contest uitgeschreven met meer dan 500 inzendingen als gevolg.

"De vele inzendingen van zowel bekende als onbekende Nederlanders waren werkelijk hartverwarmend, maar Ellen stak er voor ons met kop en schouders bovenuit", licht Herman Pieter Prangsma, hoofd van de hartelijke jury, toe. "Door haar enorme inzet voor zowel de maatschappij als haar steun aan familie en vrienden is hartelijkheid haar op het lijf geschreven; een voorbeeld voor iedereen".

Voor de winnares zelf, die door een vriendin opgegeven was, kwam de uitreiking als een complete verrassing. "Zelfs toen die mooie Rolls Royce ons kwam halen, ging er nóg geen lichtje branden". Bij aankomst op De Hertshoorn stonden er naast juryleden veel familie en vrienden klaar om ditmaal Ellen eens in het zonnetje te zetten.

Samen met de titel, die op zeer gepaste wijze werd uitgereikt op het hart van het jaar, op het hart van de dag, nabij het hart van Nederland op camping De Hertshoorn in Garderen mocht zowel Ellen van der Linden als haar tipgeefster Wilmine Kleiberg een cheque in ontvangst nemen. Met deze cheque kunnen zij beide een hartverwarmende vakantie doorbrengen bij één van de Ardoercampings.

Na de uitreiking van de titel mocht Ellen de Cover onthullen van de eerste Ardoer campinggids en kreeg zij het eerste exemplaar overhandigd. De feestelijke dag werd in stijl afgesloten met een ballonnenwedstrijd, waarbij hartvormige ballonnen opgelaten werden

Noot aan de redactie (