Ingezonden persbericht

Geachte heer, mevrouw,

Ik ben een moeder waarvan de kinderen ook ontvoerd zijn geweest, maar die met behulp van het Haagconventie in America, Recherche, Advocate, de DA officers in San Diego California en door de hulp van de heer Jacques Smits van de stichting Kinderontvoering haar kinderen na 4 maanden weer terug heeft gekregen. Zonder de hulp van "Den Haag" onze ministers of kamerleden die op geen enkele email gereageerd hebben.

Ik hoop dan ook dat deze moeder weer herenigd wordt met haar 2 kinderen.
En dat "Den Haag" wel klaar staat voor deze 2 kinderen, want kinderen zijn onze toekomst.

Mocht "Den Haag" nog hulp kunnen gebruiken ik heb 2 ordners vol met brieven/faxen/emails die staan ten aller tijde ter beschikking.

Met groet,
Ans van Beest
Oldewierde 105
1353 HN ALMERE
0627745749

----- Original Message -----
From: stichting@kinderontvoering.info
Sent: Friday, July 07, 2006 12:16 AM
Subject: Syrische soldaten aan poort Nederlandse ambassade.

Volgende Kabinetscrisis op komst?

De bal ligt nu bij Donner en Bot, laten zij zien dat zij ook maar iets om Nederlandse kinderen geven of blijven zij bij de Kabinetsstelling dat Nederlandse kinderen ONDERGESCHIKT zijn en blijven aan 'Staatsbelangen'?

Straks zullen er Syrische soldaten aan de poorten van de Nederlandse ambassade staan om de door Nederland 'gegijzelde' Syrische kinderen vrij te krijgen.

Een internationaal conflict is op komst, Lousewies v.d. Laan en Femke Halsema,ik kan jullie nu meerdere stokken bieden om dit Kabinet voor eens en altijd mee 'knock-out' te slaan.

Stichting Kinderontvoering
Jacques Smits

(Tijdelijk 06-16290485)

http://www.kinderontvoering.info