Politie Zeeland


---


O-2617-2006 Aanhouding na diefstal, Zierikzee
Vrijdagmiddag rond 14.40 uur heeft politie Zeeland, in een restaurant in Zierikzee, een 33-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden wegens diefstal.
De man deed in het restaurant een greep uit de kassa. Een werknemer van het restaurant betrapte de man op heterdaad en hield hem vast tot de politie er was.
Tegen de 33-jarige man is proces-verbaal opgemaakt.

Z-2618-2006 Rijden onder invloed, Terneuzen
Vrijdagavond rond 20.10 uur is een 55-jarige bestuurder van een snorfiets uit Terneuzen, tijdens een alcoholcontrole aan de Noordstraat in Terneuzen, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,3 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 5 uur.

W-2619-2006 Voetganger gewond, Westkapelle
Vrijdagmiddag rond 15.30 uur is een 61-jarige voetganger uit de gemeente Veere gewond geraakt nadat er een auto over zijn voet heenreed.
Een 71-jarige automobilist uit de gemeente Veere reed over de Zuidstraat, komende uit de richting van de Kloosterstraat.
Omdat er kermis en braderie was, was de weg (d.m.v. bebording) afgesloten voor alle verkeer. Voor verkeer komende vanuit de richting van de Kloosterstraat was dit echter niet kenbaar gemaakt.
Toen de 71-jarige automobilist, die stapvoets reed, de voetganger wilde passeren viel deze. Hierop reed de auto over de voet van de 61-jarige voetganger.
Hij is met vermoedelijk een breuk in zijn voet/enkel overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.

---- --