3 e persbericht van vrijdag 7 juli 2006

Eindhoven, 07-07-2006

Eindhoven: Vrouw gewond bij verkeersongeval

Een 63-jarige Eindhovense is vrijdagmiddag rond 14.15 uur gewond geraakt toen ze op het parkeerterrein aan het Winkelcentrum Woensel werd aangereden door een 75-jarige automobiliste uit Veldhoven. De Veldhovense reed met haar auto achteruit van een parkeerplaats en had de Eindhovense vrouw, die te voet was, niet gezien. Het slachtoffer is met letsel aan haar pols naar het Catharina ziekenhuis gebracht.

Eindhoven: Aanpak huiselijk geweld

De politie heeft vrijdag om 18.00 uur in het stadsdeel Strijp een
47-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man had tijdens een ruzie zijn vrouw ( 49) en zijn dochter van twaalf mishandeld. De man is in het kader van de aanpak van huiselijk geweld op het politiebureau ingesloten.

Best: Gestolen voertuigen aangetroffen

De politie heeft vrijdag rond 15.00 uur bij een 39-jarige inwoner van Best twee gestolen voertuigen aangetroffen. De man had op zijn terrein een gestolen Toyota Landcruiser staan. In een schuur op het terrein troffen agenten een Suzuki motor die ook gestolen was. De voertuigen waren voorzien van valse kentekenplaten. De verdachte is voor verder onderzoek de cel ingaan. De voertuigen zijn in beslag genomen.