Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
BLØF CONCERT
8 JULI A.S. OP DE BROUWERSDAM

INFORMATIE OVER HET AANVULLEND OPENBAAR VERVOER
VOORAFGAAND, TIJDENS EN NA HET CONCERT.

NAAR HET CONCERT:
De concertganger wordt aangeraden met de reguliere Openbaar Vervoersdiensten naar Schouwen-Duiveland te komen en door te reizen naar het Transferium in Renesse. Ook zij die met eigen auto willen komen is het aan te raden eveneens naar het Transferium in Renesse komen. Op de parkeerplaats is ruimte voor ca. 900 voertuigen.

Vanaf 15:00 uur vertrekt er elke 15 minuten een bus van het Transferium naar de tijdelijke halte aan het begin van de Brouwersdam. Deze bus blijft rijden tot ca. 01:00 uur.
Kosten: Heen: Transferium - Kuijerdamseweg (tijdelijke halte) E 3,00 Terug: Kuijerdamseweg (tijdelijke halte) - Transferium E 3,00

Ook is ruim voldoende parkeergelegenheid op de Brouwersdam (tussen Port Zélande en Ouddorp). Hier is ruimte voor ca. 5000 voertuigen. Vanaf dit parkeerterrein rijdt er een gratis shuttlebus naar het op- en uitstappunt Noordzeezijde Brouwersdam ter hoogte van Port Zélande.

TERUG NAAR HUIS
Voor de terugreis is er AAN DE NOORDZEEZIJDE VAN DE BROUWERSDAM TER HOOGTE VAN PORT ZÉLANDE een vertrekpunt ingericht. Bij dit vertrekpunt zijn coördinatoren aanwezig om de aan- en afvoer van concertgangers in goede banen te leiden.

OP DE BUSSEN KAN MEN GEEN BUSKAARTJE KOPEN!!!
ER IS EEN VERKOOPPUNT VOOR VERVOERBEWIJZEN NAAR ALLE RICHTINGEN.

Vanaf hier vertrekken meerdere bussen naar verschillende richtingen. Ook de gratis shuttle naar de parkeerplaats op de Brouwersdam rijdt dan af en aan.

DE VERTREKTIJDEN VAN ALLE BUSSEN IS OM 00:30 UUR
Richting kosten enkele reis
Lijn 1 Zierikzee en E 7,50

Goes NS E 10,00
Lijn 2 Middelburg E 10,00

Vlissingen E 10,00
Lijn 3 Hellevoetsluis E 7,50

Spijkenisse, metro E 10,00
Lijn 4 Rotterdam Zuidplein E 12,50

HET TRANSFERIUM IS DE GEHELE AVOND EN NACHT OPEN.
Voor de concertgangers die in de omgeving van Renesse verblijven (hotel, pension of camping) rijden er tot ca. 03:00 uur nog Transferiumbussen naar die locaties.

Renesse, 27 juni 2006